Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül erkölcsi...

Mennyibe kerül erkölcsi bizonyítványt kérni? Mennyi idő alatt készül el?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
2000 meg pár száz forint, az illeték plusz amiért megveszed a pakkot, a postán tudod megvenni és befizetni és persze feladni, kb 1-2 hét mire megküldik
2009. júl. 16. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Nekem kb. egy hét volt. Az illetékbélyeg árára már nem emlékszem, de a postán kb. 200 Ft a nyomtatvány.
2009. júl. 16. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. júl. 16. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A csomag amit a postán tudsz megvenni 100ft, úgy tudom és a csekk amit be kell fizetni 2200ft-os. Egy hónapja még ennyi volt.

De amúgy ha nincs idő megvárni az erkölcsit, akkor én szoktam olyat csinálni, hogy kitöltöm a nyomtatványt, befizetem a csekket, lefénymásolom, aztán az erkölcsi igénylőt elküldöm ahova kell, a fénymásolatot meg csatolom a pályázati anyaghoz. Így látják hogy megigényeltem. Persze ettől nem látják az erkölcsit, de mire reagálnak az állás jelentkezésre addig megérkezik. Már ha visszajeleznek!

Vagy ha netán felvesznek akkor ott lesz mire kell!

Én így szoktam csinálni, mert azért kicsit luxus, pláne munkanélküliként, hogy csak úgy csináltassak egyet itthonra, közben meg még csak álláshirdetést se találok magamnak amihez kérnének. Csak akkor szoktam az előbb leírt módon igényelni, ha van ilyen állás.

De jártam már úgy a múltkor, hogy pont pár napja járt le mire be kellett adni. Na hát elküldtem annak a fénymásolatát. Ha meg akartak volna velem valamit, akkor csináltattam volna újat. De addig nem volt pénzem fölöslegesen csináltatni, hogy aztán lehet megint pont lejárjon.

2009. júl. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!