Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig várnátok (türelmesen)...

Meddig várnátok (türelmesen) egy mesterre?

Figyelt kérdés
mi már egy hónapja várunk egy mesterre!! Keressünk másikat?
2009. júl. 16. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen mesterre? Ácsmesterre? Akkor keressetek másikat. Vagy ilyen megváltó mesterre? Mert akkor szerintem várjatok még, mert a másik is késni fog.
2009. júl. 16. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem keress másikat én nem is vártam volna egy hónapot rá!

Nekünk is volt ilyen nemrégiben, hogy megígérte hogy jön, aztán nem jött. És 2* is megígérte hogy jön és nekünk kellett rátelefonálni, mert vártuk hogy jöjjön aztán meg sehol sem volt. És ezt egymás után 3 szakember játszotta el, mire a 4. már elvállalta a kályhánk építését. Ez minősíti a mai szakmunkást, hogy segget csinál a szájából! Hiába tud esetleg jól dolgozni, ha nincs ott órára - napra pontosan akkor, amikor (ráadásul ő) megígéri!

Aki igazán dolgozni akar nem ilyen ember. Nekem az sem mindegy kit fizetek meg a munkájáért. Szívesebben adom a pénzt egy becsületes és szimpatikus embernek mint annak akiért még én könyörgök. Érdekes! A mai nagy válságban nem kell a munka az embereknek?

2009. júl. 16. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még ilyet, hogy várni kelljen szakemberre. Első megkereséskor konkrét dátumot szoktak adni, hogy mikor jönnek. Ha valamelyik azzal jönne, hogy majd valamikor jön, megköszönném és keresnék másikat.
2009. júl. 16. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
1OO% Hogy keresünk másikat!!
2009. júl. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!