Teszveszen hogy kell megemelni a max licit összegét?
Szóval van egy termék amire licitáltam. Beállítottam a max licitemet és mivel volt korábbi licitáló el is érte ezt a maxot amikor lelicitáltam a terméket. 1 nap múlva jár le a cucc, de nem leszek gépközelben, így szeretnék emelni a max licitemen. Arra lennék kíváncsi, ha most beállítok egy emelést, akkor vajon magamra licitálok? Emelkedni fog a termék összege vagy csak a max licitem változik meg.
Remélem nem voltam túl kusza és valaki tud segíteni.
Köszönöm!
A termek oldalan beutod a kis rubrikaba az ui max licitedet.
A termek ara- licit- csak akkor fog emelkedni ha nem te vagy a nyertes.
Pl a te max licited 2200 ft
A licitlepcso 200
Most 1400-on all es a toed
Jon laci is ranyom hogy 1600
Akkor mivel a te max licited magasabb ugrik automatikusan 1800-ra a neveddel.
Viszont ha laci bepipul es nagyon szeretne a cuccost akkor lehet ratesz meg.
Akkor o 2000-ret rak
A gep neked licital automatikusan 2200-t
Viszont ha laci nagyon elszant es ratesz meg akkor ove lesz a legjobb licit 2400-ert ha mas nem licital ra.
Ez a max licit olyan mint egy gep.
Mindig a neked legjobbon tartja- minimumon.
De ha jon mas akkor ralicital automatokusan amig te azt mondtad neki jo van fiam eddig mehet a licit ennyiert meg megveszem.
Kar hogy sokan nem tudjak hasznalani.
szerintem nem fogsz magadra licitálni, legalábbis anno én nem licitáltam magamra :)
egy esetben tűnik úgy hogy magadra licitálsz az le is van írva súgóban, de nem emlékszem már rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!