A vaterán, teszveszen és hasonló licit oldalakon szereplo árut hol szerzi be a kínáló? Itt most nem használt árura gondolok, hanem pl. vadonatúj ruházatra, parfumre, stb.
Vagy az dealextreme.com és hasonló oldalakról rendelnek. Az összes gagyi kínai műszaki cikknél azért van ott, 3-4 hét a szállítás. Leütöd, kifizeted, ő megrendeli jóval olcsóbban és szállítja neked. Nincs kockázat.
Vannak akinek saját boltjuk van, nagykerből vásárolnak, csak itt is árulnak mert ez is egy lehetőség..
Én például a saját cuccaimat árulom. Mármint nemcsak használt dolgok vannak közte, hanem vadi új, sosem használt parfüm, tusfürdő, könyvek stb.
Van úgy, hogy az ember ajándékba kap ezt-azt, ami nem éppen az ő világa, s továbbadja.
Persze olyanok is vannak, akik kereskedőként töltik fel termékeiket.
Szerintem csak azért megvenni valamit, hogy aztán eladjam kicsivel többért ,nem éri meg.
lehet van aki lecsapna rá! :) Meguntad?
Én pasi vagyok, szóval nekem nem kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!