Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha újra kezdhetnétek a tanulmá...

Ha újra kezdhetnétek a tanulmányaitokat, akkor milyen foglalkozást/hivatást választanátok?

Figyelt kérdés
Most ne vegyük figyelembe a jelen gazdasági helyzetet, pusztán kíváncsi vagyok hogy ki minek tanulna, illetve ki mivel foglalkozna ha az érdeklődési területén dolgozhatna. Ami pl. gyerekként szeretett volna lenni, de valamiért nem sikerült, de még mindig úgy gondolja hogy szívesebben dolgozna abban, mint amivel most foglalkozik.
2012. júl. 22. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Orvos. Mindig is orvos szerettem volna lenni. Csak nem vettek fel az orvosira (második helyen a közgázt jelöltem be, oda felvettek így lettem közgazdász).
2012. júl. 22. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Általános orvos, vagy esetleg valamilyen szakorvos?
2012. júl. 22. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Közlekedési mérnök. Jelenleg tanuló vagyok. :D
2012. júl. 22. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez lennek, programozo:) csak summa cum laude minositessel szereznem meg a diplomat:)
2012. júl. 22. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos közgazdasági egyetemet végeztem. Ha újra tizenéves lehetnék, akkor a kertészeti egyetemet szeretném elvégezni.
2012. júl. 22. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha újrakezdhetném, a 18. születésnapomon elkezdenék MLM üzletet építeni. Elsősorban az ott elérhető oktatási anyagokból tanulnék.
2012. júl. 22. 19:13
 7/10 anonim válasza:
Saját cég/vállalkozás minél előbb.
2012. júl. 24. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Először is középiskolában érettségiznék, és nem gimnáziumban. Azután ha van rá keret, műfordítónak tanulnék vagy pedig csinálnék egy MBA-t.
2012. júl. 24. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Szakközép helyett gimi és szintén orvos. Így nálam maradt a gyógytornász. :(
2012. aug. 13. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy orvos és utána azonnal kihúznék külföldre, vagy saját vállalkozás. Így is van diplomám, de már elegem van abból, h középvezetőként is csak mások csicskája vagyok és a cégvezető kénye-kedve kit mikor rúg ki és meg sincs fizetve itt senki.
2012. aug. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!