Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe lehetne befektetni pár...

Mibe lehetne befektetni pár száz ezret ami nyereséges lenne?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne...manapság annyira kevésnek tűnik ez az összeg...azon kívűl, hogy beteszem a bankban és kamatozgat, mit lehet még ennyi pénzzel csinálni?
2012. júl. 19. 16:32
 2/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Próbáltad már a magyar államkötvényeket?

A nem ortodox gazdaságpolitika garantálja a nyereséget és a megtérülést!

Matolcsy személyes ajánlásával.

2012. júl. 19. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Én kb. 3 hónapja ugyanezt a kérdést feltettem egy jó ismerősömnek, akinek számos befektetése és vállalkozása van. Ő kapásból rávágta: Magyar Államkötvény. Neki is van kötvénye, és azt mondja ez garantált hozam.
2012. júl. 19. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
De azért gondolod át mennyit fog hozni évek alatt a befektetésed. Egykétezer forintot. Ennyit nem éri meg befektetni semmibe.
2012. júl. 19. 21:30
 5/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát igen. Az államkötvénynek alacsony a rizikója, de alacsony a kamata is. :-)

Valamit valamiért. Lehet nagyobb kamattal kecsegtető, ámde rizikósabb befektetéseket is találni.

Például most akarok gyapotot termelni az Északi Középhegységben, nem akarsz beszállni? A haszon 50%-a a tiéd lehet...

2012. júl. 19. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
A legutolsó hozzászólónak be ne dőlj!Magyarországra nem jellemző a gyapottermesztés.
2012. júl. 19. 22:23
 7/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát igen... Ezért nagyobb is a rizikója! :-)

Nem véletlenül kínáltam a haszon 50%-át.

Nagy részt lehet szakítani, de nagy a rizikó is. EZ AZ EGYIK VÉGLET.

A másik véglet pedig az államkötvény. Annyi nyeresége sincs, hogy az inflációt ellensúlyozza, viszont szinte teljesen rizikómentes...

LEHET VÁLASZTANI!

2012. júl. 19. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány százalékos hozamot hoz most a magyar államkötvény?(nem vagyok benne biztos de ha jól emlékszem vmi 9,5%)Jah és külfőldiként is vehetek?
2012. júl. 20. 11:13
 9/10 hájaaa ***** válasza:
NÉzz körül a befektetési alapok piacán. A bankokban adnak tájékoztatást erről. Van ugyan olyan befektetési alap ami mínuszos de láttam nemrég olyat is ami 88%-ot hozott. Az átlag 8-12%. Nagyobb kockázat nagyobb nyereség.
2012. júl. 26. 10:59
 10/10 anonim válasza:
Talk Fusion videó kommunikációba. Ez egy globális üzlet nagy jutalékok azonnal fizet. [link]
2012. szept. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!