Hogyan szerezzek munkát?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, eddig ösztöndíjakból jól kijöttem, de most vmi munka kéne ami rendszeres. Diákszövetkezeteken keresztül már dolgoztam többször is, de max 20000 forintot kerestem így egy nyári hónapban,mert nagyon ritkán hívnak dolgozni,pedig én is zaklatom őket meló ügyben. Bármi jó, péntekre és szombatra kéne (ezt folyamatosan tudom vállalni) esetleg ha jobb diákszövetkezetet ajánlana valaki ezt is nagyon megköszönném.(Debrecenben) Érdemes csak így megkérdezni valahol hogy nem e kellek így? (Mondjuk a helyzetemben elég lehetetlennek tűnik.) Valaki tudna nekem tanácsot adni? Diákok! Ti hogyan szereztetek munkát?2012. júl. 18. 21:47
2/2 anonim válasza:
Azért menj be azokba a boltokba ahol ki vannak téve hogy eladót keresünk. Fórumban elég sok helyen ki van téve. Meg a kálvin téren. És amúgy jelentkezz be több szövetkezethez is. Meg nézd meg, hogy a tescoba nem e keresnek árufeltöltőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!