Haszonélvezője vagyok egy ingatlannak, a vízközmű a nevemen van. Csatorna és víz egy néven kell, hogy szerepeljen. Az élettársam fia nevére kerülne az összes közmű. Lemondással később támadható lesz-e a haszonélvezeti jogom?
A vízközműt kapcsolatunk elött kötettem be. Lemondásnál kell. -e esetleg dokumentálni, hogy a költségeket nem térítették meg ill. nem akarták, hogy a csatorna bekötéséhez hozzájáruljak akár anyagilag akár ügyintézésben. Rossz érzésem van ezzel az egésszel.
3 gyermek az ingatlan tulajdonosa. Csatorna és víz egy néven kell, hogy szerepeljen. Az élettársam szeretné, ha a fia nevére
Ne haragudj, de ennyi információból nem lehet megállapítani, mi is van valójában!...
1./ Te csak a haszonélvezője vagy az ingatlannak?...
(A haszonélvezeti jog nem támadható, még akkor is megmarad, ha semmiféle közmű vagy szolg.számla nincs a neveden!)
2./ KICSODA a "3 gyermek tulajdonos"?... A te gyerekeid?...
3./ Írod, hogy a vízközművet az élettársi kapcsolatod ELŐTT köttetted be... Ebből azt olvasom ki, hogy az ingatlanhoz NEKED van közöd, az élettársad csak általad került képbe...
Ezért nem értem : hogy kerül az ingatlanba az élettársad fia?!...
... Most ennyi információból nekem úgy tűnik, hogy az élettársad a fiának akarja ügyeskedve megszerezni az ingatlanotokat?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!