Mennyi Londonban egy albérlet havi díja kb?
Mekkora lakásé? studió lakás? 1 szobás? 2 szobás?
Én jelenleg egy kicsi, studió lakást bérlek egy nagyon jó környéken és rezsivel együtt 1000 fontot fizetek érte, ami jelenleg cca. 350.000 Ft/hó.
De mibe kavarodsz bele? Nem tudod átváltani a fontot forintra?
Pedig fontban kell megírni,mert úgy fizeted.
Átlagos árak Londonban.
kisszoba esetén 1 hétre 80-110 font forintra átszámolva 30- 37 ezer forint /hét
Duplaszoba esetén heti 90-150 font, átszámolva kb:33- 55 ezer forint hetente..
A lakások árát nem mondom,felesleges
akkor jól számoltam:O hát de az nem drága egy kissé? csak mert itthon havi 40-50ért bérel az ember egy kis lakást..:D
azért kavarodtam bele, mert soknak találtam, de akkor tényleg olyan drága:D
ma 19:15 vagyok
Én 1 évig éltem Londonban.Jelenleg egy angol kisebb városban élek,és 3 szobás kertes házat bérelek havi 780 fontért, rezsivel,tv-díjjal,internettel,telefonal,council taxal együtt. ez átszámítva kb:285 ezer forint
A kérdező kommentje:
és munkát mennyire nehéz találni?:D
Kérdés hogy mennyire tudsz angolul. Ha nem igazán akkor kevés esélyed van melóra. Amúgy meg,itt kint is egyre nehezebb ég annak is melót keresni aki már itt él..Elég magas lett a munkanélküliek száma..Van itt is gond ilyen téren. Viszont ha tudsz kommunikálni, van egy jó szakmád akkor van esély melóra is.
"és munkát mennyire nehéz találni?:D"
Az attól függ, hogy mihez értesz és milyen a nyelvtudásod. Olyan munkát, ami végzettséget nem igényel, nagyon sokan keresnek, rengeteg rá a túljelentkezés, viszont ha valamilyen jó és keresett képesítésed van, vagy valamiben nagyon jó vagy, akkor el lehet helyezkedni benne. Erősen befolyásoló tényező a nyelvtudás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!