Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi Londonban egy albérlet...

Mennyi Londonban egy albérlet havi díja kb?

Figyelt kérdés
magyar pénzbe írjátok ne fontban, mert már így is belekavarodtam:D

2012. júl. 9. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mekkora lakásé? studió lakás? 1 szobás? 2 szobás?

Én jelenleg egy kicsi, studió lakást bérlek egy nagyon jó környéken és rezsivel együtt 1000 fontot fizetek érte, ami jelenleg cca. 350.000 Ft/hó.

De mibe kavarodsz bele? Nem tudod átváltani a fontot forintra?

2012. júl. 9. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Mellesleg az árak erősen környéktől függőek is, mert egy lepukkant, pakisztániak, meg feketék lakta környéken kapsz már 700 fontért is 1 szobás lakást, csak az nem épp egy életbiztosítás.
2012. júl. 9. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Pedig fontban kell megírni,mert úgy fizeted.

Átlagos árak Londonban.

kisszoba esetén 1 hétre 80-110 font forintra átszámolva 30- 37 ezer forint /hét

Duplaszoba esetén heti 90-150 font, átszámolva kb:33- 55 ezer forint hetente..

A lakások árát nem mondom,felesleges

2012. júl. 9. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:

akkor jól számoltam:O hát de az nem drága egy kissé? csak mert itthon havi 40-50ért bérel az ember egy kis lakást..:D

azért kavarodtam bele, mert soknak találtam, de akkor tényleg olyan drága:D

2012. júl. 9. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem drága, sőt ezek még elfogadható árak. Angliában a szállás és a közlekedés nagyon drága.
2012. júl. 9. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:
és munkát mennyire nehéz találni?:D
2012. júl. 9. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 19:15 vagyok

Én 1 évig éltem Londonban.Jelenleg egy angol kisebb városban élek,és 3 szobás kertes házat bérelek havi 780 fontért, rezsivel,tv-díjjal,internettel,telefonal,council taxal együtt. ez átszámítva kb:285 ezer forint

2012. júl. 9. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Angliában, különösen Londonban a lakhatás és a közlekedés nagyon drága. Ezért írom itt a fórumon, hogy aki kijön egyedül és minimálbért keres, az lakást nem fog tudni bérelni, csak szobát, ami ugye nem ideális állapot, mert közös fürdő/WC az nem éppen jó életmód. Én írtam az első választ, 2300 fontot keresek jelenleg, költözés előtt állok, de nekem fontos a közbiztonság, így inkább fizetek magasabb árat, de nagyobb biztonságban alszom, mint egy rossz környéken.
2012. júl. 9. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

és munkát mennyire nehéz találni?:D

Kérdés hogy mennyire tudsz angolul. Ha nem igazán akkor kevés esélyed van melóra. Amúgy meg,itt kint is egyre nehezebb ég annak is melót keresni aki már itt él..Elég magas lett a munkanélküliek száma..Van itt is gond ilyen téren. Viszont ha tudsz kommunikálni, van egy jó szakmád akkor van esély melóra is.

2012. júl. 9. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:

"és munkát mennyire nehéz találni?:D"

Az attól függ, hogy mihez értesz és milyen a nyelvtudásod. Olyan munkát, ami végzettséget nem igényel, nagyon sokan keresnek, rengeteg rá a túljelentkezés, viszont ha valamilyen jó és keresett képesítésed van, vagy valamiben nagyon jó vagy, akkor el lehet helyezkedni benne. Erősen befolyásoló tényező a nyelvtudás!

2012. júl. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!