Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok,2 héttel indulás...

Mit gondoltok,2 héttel indulás előtt lehet albérletet találni Londonban?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok a londoni környékek színvonalával, olyan közepes nyugat-londoni helyre gondoltam Nem feltétlenül magyar közvetítőn keresztül, ismerek pár angol oldalt...
2012. jan. 17. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez így eléggé érdekes ötletnek tűnik.

1, kivenni úgy egy lakást, hogy nem vagy ott.

2, kétlem, hogy kiadnak neked úgy egy lakást, hogy nem vagy ott.

2012. jan. 17. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A gumtree.com-on keress szobát. De! Itthonról nem fogják neked kiadni, mert látni akarják azt akinek kiadják a szobát. Ha kijössz, 1-2 napra elmentek egy olcsó szállásra, majd ott keresel szobát. Simán lehet találni. A magyaroktól ne bérelj, mert a legtöbbjük kétes környékeken ad szállást a piacinál magasabb áron.
2012. jan. 17. 12:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem lakás kellene, csak egy szoba.
2012. jan. 17. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Mint írtam, otthonról sem szobát, sem mást nem adnak ki, mert nem látnak élőben!
2012. jan. 17. 13:15
 5/10 A kérdező kommentje:
De azt mondjátok, hogy ha már kint vagyok, onnantól 1-2 nap alatt lehet albérletbe költözni?
2012. jan. 17. 17:05
 6/10 anonim válasza:
Ha van olyan ami tutira tetszik, lebeszéled a tulajjal/hirdetővel és ahogy megérkeztél meg tudod nézni. Ha azonnal költözhető, akkor nyilván már akár másnap mehetsz.
2012. jan. 17. 20:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Király, köszi a segítséget!
2012. jan. 17. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

akar ket nappal elotte is lehet...legtobb helyen londonban a szobaberleshez kerdezik dolgozol-e, mert felnek hogy nem fogod a reszleteket fizetni... en probaltam egyik baratomnak szobat berelni ugy hogy o otthon volt, es nem adtak mondvan hogy nem dolgozik itt es hat a legtobb tulajdonos szerzodest irat..ebbol a szempontbol jok a magyar cegek hogy ok adnak szobat csak ugy...de persze lehetnek kivetelek...

itt kereshetsz... www.spareroom.com www.easyroommate.com roombuddies.com es gumtree.com

2012. jan. 18. 10:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Először is köszi, másodszor ez felveti a kérdést, hogy mivan, ha fizetetlen szakmai gyakorlatra megyek? Ki tudom pengetni a lakbért, viszont ezt hogy kéne igazolnom? Másrészt fennáll a lehetősége, hogy csak 1 hónapra megyek, ez is bonyolítja egy kicsit a helyzetet. Szerintetek?
2012. jan. 18. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem mindharom esetben amikor szobat adtak ki,feleves es egyeves szerzodest irtak.persze kikoltozhetek hamarabb de akkor nem adjak vissza a deposit-ot ami 350font volt.

persze lehet talalni olyan tulajdonost is aki pl nem ir szerzodest (neked inkabb ezt kellene) de akkor akarmikor mondhatjak,ha nem birnak teged, h oke akkor ki kell koltozz 2 heten belul...de hat ha ugyis csak egy honapra mesz. keresgelj, hivd fel oket de ne mond hogy csak egy honapra mesz es olyat keress aki nem irat szerzodest.....

2012. jan. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!