Almapeti kérdése:
Mért nem érkezett még mega játékom amit rendeltem?
Figyelt kérdés
vettem a jatekaim.hu-n egy 32-éves 240 pozitív / 0 negatív értékelésű pasastól egy dragon's Dogmát Pénteken utaltam a pénzt! felhívott amint megkapta és már megy is feladni postán buborékos csomagolásban! És tudom, hogy hétvégén nincs posta de azért hétfőn illik kihozni a csomagot! Hétfő van egész nap a kaput bámultam mikor jön a postás de nem jött! Ez mit jelenthet?2012. júl. 9. 18:09
1/5 anonim válasza:
nefossál petike bámulhatod eleget a kapudat,de csak holnap jön -.-"
2/5 anonim válasza:
Van, hogy a pénteken elsőbbségivel föladott csomag csak keddre érkezik meg, elsőbbségi nélkül akár 1 hét is lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedd van de ma se jött semmi! :/
2012. júl. 10. 13:55
4/5 anonim válasza:
Türelem, türelem, Dragon's Dogmát terem. Meg fog az jönni ne félj, az én Battlefield 3-am is késett 3 napot, pedig boltból rendeltem.
5/5 A kérdező kommentje:
Megérkezett és egy karcmentes játékot kaptam! :)
2012. júl. 11. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!