Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan bankkártya gyerekekn...

Van olyan bankkártya gyerekeknek, amivel lehet átutalni?

Figyelt kérdés

Átutalás alatt azt értem, hogy mondjuk van egy internetes játék, és fizetnem kell, hogy úgymond taggá váljak. Ezt pedig csak credit card-dal, vagy paypallal tudom elérni.

A PayPal-t nem tudom micsoda, a credit card alatt, pedig csak a hitelkártyát vagy bankárttyát is érti?

A Szia Szimba kártyával, lehet ilyen módon átutalást folytatni?

Ha nem, akkor milyen gyerekeknek való, bank/hitelkártyával tudom ezt elérni? 13 éves vagyok.

(Egyébként, azért nem a szüleim bankkártyájáról fizetünk, mert félnek,hogy esetleg csalás történik, több/az összes pénzt leveszik a kártyájukról. Nem kérnék ilyet, ha nem lennék biztos benne hogy megbízható a játék, de nem akarnak kockáztatni, ezért lenne jó, ha saját bank/hitelkártyám lenne, hogy a zsebpénzemből intézhessem ezeket a dolgokat...) Köszi, előre is!

2012. júl. 8. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
szia szimba, ez cib bank nemde? szüleid rendeljenek internetkártyát külön alszámlával. totál megbízható- azt a pénzt tudja csak leszedni amit ők rátesznek neten.
2012. júl. 8. 23:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Internetes bakkártyás fizetésnek hívják és nem átutalásnak.

A Szimba számlához ahogy látom, Cirrus kártyát adnak, amivel ilyet nem tudsz.

Ugyanakkor PayPal számlára tudtommal átutalással is lehet fizetni, ami teljesen biztonságos és azt a szülők bankszámlájáról is el lehet intézni.

Egyébként betöltött 14 éveskortól több banknál is kaphatsz internetes vásárlásra alkalmas bankkártyát.

2012. júl. 8. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!