Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak párban tudnék megélni....

Csak párban tudnék megélni. Felmondana ezért bárki a holtbiztos m. helyén, hogy kimenjen 30 felett?

Figyelt kérdés

ha lenne egy párom a mostani fizetésemmel, lakást is tudnánk lízingelni, elképzelhető lenne a családalapítás, minden.

de ha így vennék egyedül hitelre lakást, nem tudnám a törlesztőket fizetni. tehát nem tudok lakást venni. nyugdíjason meg nem tudnék albérletet fenntartani.

30 felett vagyok, most társat keressek, vagy kimenjek? kint nem lesz társam, mert a nyelvet annyira nem tudom, max egy háziszolgának vállalna be feleségnek valami öreg. azt meg én nem vállalom.

2012. júl. 7. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulj nyelvet, aztán menj ki szerintem. Hamar meg tanulod a nyelvet ha már kint élsz!
2012. júl. 7. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
megtanultam a nyelvet, de ez még édes kevés egy korrekt párkapcsolathoz, mert oda szinte anyanyelvi kell. rendkívül sok az árnyalatbeliség, amihez nagyon évek/-tizedek kellenek, hogy beivódjon az emberbe. az átvitt értelmű dolgokhoz meg dunsztom sincs mennyi idő kellene hogy megértse az ember.
2012. júl. 7. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:

pfff... hülyeség...

a munkához több nyelvtudás kell mint egy párkapcsolathoz...

a munkában nem használhatod ki annyira a non-verbális dolgokat mint egy kapcsolatban.

ott nincs olyan hogy nem tudod mit kell csinálni,

kapcsolatban meg elég egy mosoly és egy ölelés azt kész, senki se fogja leharapni a fejed ha nem érted mit mond a másik és kétszer kell elmondania neked leegyszerűsítve...

bezzeg a munkából repülsz ilyenért...

áhhh... lol.

2012. júl. 7. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
dolgoztam már kint. a munkával semmi bajom nem volt. de a párkapcsolataim nagyon felszínesek voltak külföldiekkel.
2012. júl. 7. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem a nyelvtudásod miatt...

húgom kétlem hogy el tudna vállalni kinti munkát, de mégis brit barátja van...

persze előfordul hogy velem fordíttatja a sráctól kapott üzeneteit, mert a szófordulatokat nem érti xD

2012. júl. 7. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

de az a húgod, nem én. és kíváncsi vagyok meddig fog tartani. de sok helyen azért szeretik a magyar nőket, mert háziasok, tehát háziszolgák kellenek. sehol nem lenne egyenrangú a kapcsolat.

hidd el a külföldieknek olyanok vagyunk, mint nekünk a cigányok. mi is bevállalunk egy-kettőt párkapcsolatra. de ki is az, aki bevállalja őket?

szóval nálam jelenleg most fekete-fehér van. és erről és nem másról várok választ. magánélet vagy pénz. ennyi.

2012. júl. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!