Van értelme olyan munkát megpályázni, amelynek feltétele egy képesítés, amellyel nem rendelkezem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és dada állásra jelentkeznék. Gimnáziumi érettségim van, és egy logisztikai emelt okj-s bizonyítványom. Szeptemberben szeretném elkezdeni az óvodapedagógus szakot levelezőn, de addig szeretnék a "szakmában" tevékenykedni.2012. júl. 6. 16:17
1/3 anonim válasza:
Van értelme.Én ápoló vagyok egy idősek otthonában és nálunk is dolgozik segédápoló 8 általánossal.Ha ráadásul még ezt is fogod tanulni akkor felvehetnek szerintem csak az a baj hogy előnyben részesítik a már végzett dadákat és te csak a sor végén kerülhetsz szóba.
2/3 anonim válasza:
Igen, van, én mindenképpen megemlíteném az iskolát is.
Azt meg ki tudja, kik jelentkeznek rajtad kívül, lehet hogy te leszel a legesélyesebb:)
3/3 nevem-senki válasza:
Igen van!:-) Add el magad,ìrj egy frappáns kísèrőlevelet az önélezrajzodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!