A jó rajzaimat, el tudnám adni?
Hát figyelj..én rajzolok, de nem tudom eladni őket.
Néha kapok egy-két felkérést, hogy tervezzek falat, stb..de ezek alig fizetnek, és inkább csak arra jók, hogy többen megismerjék a munkáimat.
Láttam már a neten is, hogy árulták a saját rajzaikat; honlapot csináltak és többek között a rajzaik is fenn voltak árral (nem is olcsón, és nem mondhatnám, hogy annyira szuperül néztek volna ki, mint amennyit elkértek érte)
Már több városban is láttam, hogy rajzolnak az utcán portrékat. Megpróbálkozhatnál vele pl ismerős fodrászüzletben, kozmetikában. Kiteszed egy rajzod a tulajról, vagy valamelyik alkalmazottról, és ha van rá érdeklődő, rajzolhatod a vendégeket.
A szomszéd faluban meg a kultúrházban rendezett egy ottani lakos kiállítást a rajzaiból, és árulta is őket. (ill. a kultúros árulta, mert a rajzoló nem volt állandóan ott, a képek meg több, mint egy hónapig kint voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!