Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A jó rajzaimat, el tudnám adni?

A jó rajzaimat, el tudnám adni?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha jobban rajzolnék (most sem rajzolok rosszul, de ha fejlődnék), akkor el tudnám adni a rajzaimat? Mondjuk úgy 500 Ft-ért. Vagy ha portrékat rajzolnék, lenne vki aki megvenné? Sok helyen látok embereket, akik lerajzolnak vkit és 5000 Ft-ot kérnek érte, pedig nem is olyan jó rajz és sokan fizetnek érte.
2009. júl. 10. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ha tényleg ügyesen rajzolsz akkor persze!
2009. júl. 10. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát figyelj..én rajzolok, de nem tudom eladni őket.

Néha kapok egy-két felkérést, hogy tervezzek falat, stb..de ezek alig fizetnek, és inkább csak arra jók, hogy többen megismerjék a munkáimat.

2009. júl. 10. 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos hogy vannak már fényképezők a rajzok és festmények már nem sok mindenkit érdeekelnek. De majd azért megpróbálom. Legfeljebb nem veszik meg.
2009. júl. 10. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk kiülnél a Budai vár elé vagy ahol sokan járnak, turisták meg minden és lerajzólnádőket pár ezer ft-ért akkor azzal jó tudnál keresni.
2009. júl. 10. 14:53
 5/7 anonim válasza:
én már kérdeztem, semmi akadálya, csak meg kell venned a portrérajzolói bérletet, ez 500 ezer ft egy évre, ez a minimum periódus amit megvehetsz és egyben kell kifizetni, de feketén lehet kipróbálom vhol a váci utca környékén :)
2009. júl. 11. 04:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Láttam már a neten is, hogy árulták a saját rajzaikat; honlapot csináltak és többek között a rajzaik is fenn voltak árral (nem is olcsón, és nem mondhatnám, hogy annyira szuperül néztek volna ki, mint amennyit elkértek érte)

Már több városban is láttam, hogy rajzolnak az utcán portrékat. Megpróbálkozhatnál vele pl ismerős fodrászüzletben, kozmetikában. Kiteszed egy rajzod a tulajról, vagy valamelyik alkalmazottról, és ha van rá érdeklődő, rajzolhatod a vendégeket.

A szomszéd faluban meg a kultúrházban rendezett egy ottani lakos kiállítást a rajzaiból, és árulta is őket. (ill. a kultúros árulta, mert a rajzoló nem volt állandóan ott, a képek meg több, mint egy hónapig kint voltak)

2009. júl. 11. 07:08
 7/7 anonim válasza:
a karikatúrákat sokan szeretik balatonon az 1-ik csaj 8000 et kért 1 db-ért és volt aki csináltatott nem is kevés 3-6 ezerért szerintem bárhol csináltatnak az emberek
2010. aug. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!