Hogy tudnám ezt lemondani?
Figyelt kérdés
Ballagásomra kaptam új mobilt új telefonszámmal. És azóta folyamatosan kapom az sms értesítést arról, hogy valakinek megjönnek az utalásai, vagy pénzt vesz fel stb... A szám előző gazdája nem mondta le a szolgáltatást? Én valahogy le tudnám mondani? Mert nagyon idegesít, meg valószínűleg az én telefonszámlámat gyarapítja...2011. okt. 6. 07:59
1/5 anonim válasza:
Miért nem hívod fel a mobilszolgáltatódat? Biztos, hogy le tudnád mondani, csak beszélni kéne velük!
2/5 anonim válasza:
A bankot is felhívhatnád
A számládat nem gyarapítja,az SMS szolgáltatást a bankszámlára terhelik.Akkor fizetnél érte,ha külföldön vagy.
3/5 anonim válasza:
Ha új telefonszámot kaptál, akkor csak az képzelhető el, hogy a bankban elírták a telefonszámot, amikor vki megrendelte a szolgáltatást vagy rossz telefonszámot adott meg. Ha jól emlékszem, akkor egy telefonszámot legalább 4 évig pihentetni kell, mielőtt kiadják másnak.
Ha használtan kaptad a telefonszámot, akkor nem ártana értesíteni az illetőt, akitől kaptad.
De mindenféleképpen értesítsed a bankot a bakiról.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem egy banktól kapom az smseket, a mobilszolgáltatóval valószínű jobban járnék. De ott nem fognak a bankhoz irányítani, hogy ez nem az ő jogkörük?
2011. okt. 6. 21:56
5/5 anonim válasza:
A bankkal kell kommunikálnod, akié volt a szám, az nem a mobilszolgáltatótól kérte, hogy küldjenek sms-t, hanem a banktól.
Ha több banktól jönnek az sms-ek, akkor több bankba kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!