Hogyan tudnám lemondani a repjegyemet?
Figyelt kérdés
szept.5 ére szól a jegyem londonból Mo.ra, de mégsem tudok hazamenni, mit tudnék csinálni? hogy mondhatnám le? biztosításom nincs rá2010. aug. 23. 20:50
1/3 anonim válasza:
Én biztos attól kérdezném ezt, akitől vettem, akinek fizettem..
Én azt is mondhatnám, telefonon, megadsz egy számlaszámot és utalják a pénzt, de valszeg nem jön be....
2/3 anonim válasza:
Ezt így senki nem tudja megmondani neked, mert nem minden légitársaságnál, nem minden jegytípusra egyforma. Ott kell érdeklődnöd, ahol vetted. Ha rugalmas a jegy, átirathatod más időpontra.
Az is megoldás lenne, ha eladnád a jegyet, ahhoz az név-átiratás költségét kellene megtudnod.
3/3 anonim válasza:
fel kell hívni az adott légitársaságot. és valószínű átteszik másik időpontra egy kis plusz pénzért, vagy úszik az összes pénzed. de ez teljesen társaságfüggő. hívd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!