FONTOS?! Honnan szerezek 20. 000ft-ot? (több lent)
Telefonra gyűjtök, Januárba megvolt a 10.000ft de el kellett költeni (szülinap, névnap volt) és most sikeresen össze szettem 5000ft, már adtam fel aprod.hu-ra dolgokat (játékokat, bibliát, kazettákat stb...) de senki se vesz semmit se...:/ Pedig már 5éve szeretnék egy másik telefont egy Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro-t !!!
Légyszíves segítsetek, mit tegyek még fel az aprod-ra?
Ruhákat az jó ötlet ha azt is felrakok? Meg rossz monitor, régi gépet... Ilyeneket szerintetek vennének?
Köszi előre is a válaszokat!
Nyári munka. Én 2gb ramot (9500 Ft), és egy lapmonitort tudtam venni (34650 Ft). mellete még futotta 1-2 extra kiadásra (fürdő meg ilyenek).
NE a neten akarj meg gazdagodni, ha meg igen akkor vatera mindenképp (le van xarva hogy pénzes, ennyit kibírsz), meg marketing oldalakon a kattintgatás hogy pénzt keress. paypal-ról meg leveszed (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!