Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FONTOS?! Honnan szerezek 20....

FONTOS?! Honnan szerezek 20. 000ft-ot? (több lent)

Figyelt kérdés

Telefonra gyűjtök, Januárba megvolt a 10.000ft de el kellett költeni (szülinap, névnap volt) és most sikeresen össze szettem 5000ft, már adtam fel aprod.hu-ra dolgokat (játékokat, bibliát, kazettákat stb...) de senki se vesz semmit se...:/ Pedig már 5éve szeretnék egy másik telefont egy Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro-t !!!

Légyszíves segítsetek, mit tegyek még fel az aprod-ra?

Ruhákat az jó ötlet ha azt is felrakok? Meg rossz monitor, régi gépet... Ilyeneket szerintetek vennének?

Köszi előre is a válaszokat!

2012. júl. 5. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tedd fel ugyanezeket más oldalakra is. Tudom ajánlani az expressz.hu-t.
2012. júl. 5. 13:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De az pénzes nem?

2012. júl. 5. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem. A vatera pl. pénzes.
2012. júl. 5. 14:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ!
2012. júl. 5. 14:33
 5/12 anonim válasza:

nem szép dolog eladni a bibliát..

lényegében én nem tartom ezt túl esélyesnek, mármint a rossz monitort meg ilyeneket.. inkább vidd el egy számítógépes szaküzletbe... ott lehet hogy többet érsz.. de vidd magaddal a szüleidet is, mert akkor szerintem kisebb az esélye hogy átvágjanak...:)

2012. júl. 5. 17:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Biblia az nem az én tulajdonom, egyik ismerősömé csak megkért rá h tegyem fel.
2012. júl. 5. 17:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Már fel tettem expressz.hu-re is!

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 5. 17:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Már bocs,de a Vatera se annyira gáz.Ha eladsz valamit levonnak pár száz forintot(érték függő),de csak sikeres eladás után,egyébként nem.
2012. júl. 6. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja,meg ha elmúltál 14 éves,mehetsz nyári munkára is.
2012. júl. 6. 13:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Oké, de Vatera, TeszVeszre nem teszem fel elég az aprod meg az expressz de azért köszi.

Jah, és nem múltam még el 14...

2012. júl. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!