FONTOS?! Honnan szerezek 20. 000ft-ot? (több lent)
Telefonra gyűjtök, Januárba megvolt a 10.000ft de el kellett költeni (szülinap, névnap volt) és most sikeresen össze szettem 5000ft, már adtam fel aprod.hu-ra dolgokat (játékokat, bibliát, kazettákat stb...) de senki se vesz semmit se...:/ Pedig már 5éve szeretnék egy másik telefont egy Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro-t !!!
Légyszíves segítsetek, mit tegyek még fel az aprod-ra?
Ruhákat az jó ötlet ha azt is felrakok? Meg rossz monitor, régi gépet... Ilyeneket szerintetek vennének?
Köszi előre is a válaszokat!
Köszi a választ!
De az pénzes nem?
nem szép dolog eladni a bibliát..
lényegében én nem tartom ezt túl esélyesnek, mármint a rossz monitort meg ilyeneket.. inkább vidd el egy számítógépes szaküzletbe... ott lehet hogy többet érsz.. de vidd magaddal a szüleidet is, mert akkor szerintem kisebb az esélye hogy átvágjanak...:)
Már fel tettem expressz.hu-re is!
Köszi a válaszokat!
Oké, de Vatera, TeszVeszre nem teszem fel elég az aprod meg az expressz de azért köszi.
Jah, és nem múltam még el 14...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!