Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kuponvilág? Hol itt az átverés?

Kuponvilág? Hol itt az átverés?

Figyelt kérdés
ilyen olyan akciók vannak, amik jók, de a kupont meg kell venni. És mennyi a kupon ára? 10.000ft? Vagy mi? Hogyan kell azt használni valaki részletesen légyszives

2012. júl. 4. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Minden kuponnak más az ára, nem átverés a közösségi vásárlásra épül...amúgy meg az oldalukon elolvasod hogy mit kell erről tudni.
2012. júl. 4. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha a weboldalukon nem tudod elolvasni a feltételeket, itt hogyan fog sikerülni? Részletesen.
2012. júl. 4. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:

ááááááááááhhhhhhh. Hiába olvasom..

A kupont azt hogy érti??? Kifizetem az ott kiírt összeget és megvan a kupon? Vagy kifizetem az összeget, plusz a kupon is egy 10E-es? Vagy, kifizetem az összeget vagy hogy????? Áhhhhhhhhhhhh

2012. júl. 4. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kifizeted az összeget, kapsz egy kupont, amiért cserébe megkapod a kérdéses terméket az eladótól.
2012. júl. 4. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Kivételesen nincs semmilyen átverés.
2012. júl. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!