A 2006-ban gyártott ötszázasokat be lehet még valahol váltani?
Figyelt kérdés
És mennyit adnak érte?2012. jún. 30. 22:56
1/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Bármelyik üzletben fizethetsz vele.
2/11 anonim válasza:
Mi késztetett ennek a kérdésnek a megírására?
És a többi fizetőeszközt miért nem kérdezed meg?
Hol élsz? Külföldön?
3/11 A kérdező kommentje:
2006-ban egyedi ötszázasokat gyártottak, mert 50 éve voltak az 1956-os események és ezeket az ötszázasokat régen még 1500 forintért beváltották a postákon és hogy most is be lehet váltani?
2012. jún. 30. 23:51
4/11 anonim válasza:
Rosszul tudod. Valóban készültek 2006-ban az évfordulót jelző ötszázasok, de azok csak annyiban különböznek a normális bakóktól, hogy más a minta rajtuk. Azok ugyanannyit érnek, ma is sokszor kerül a kezembe olyan.
5/11 Smartguy86 válasza:
1500 forintért? Ezt honnan veszed? Hol láttad, hogy annyiért váltják?
Annyira azért nem volt ritka az, több pénzből is került forgalomba olyan, ami valami évfordulóra készült, de egyiknél se hallottam olyat, hogy beváltanák többért...
7/11 anonim válasza:
Itt eladni akarnak egy érvényes pénzt háromszoros áron ha lesz marha aki megveszi!Nme érthető hogy ezért a boltban 500Ft-ot számolnak?
8/11 A kérdező kommentje:
Hát régen azt hallottam azért kérdeztem de akkor mindegy.
2012. júl. 1. 01:19
10/11 Smartguy86 válasza:
Ha valaki gyűjtő, akkor megveszi ennyiért is, mert hajtatlan, jó állapotú, esetleg jár mellé keret vagy tok is. De onnantól, hogy megvetted, már csak 500 forintot ér a boltban. Esetleg majd nagyon sok-sok év múlva eladhatod többért is. De kétlem, hogy túl sokat érne majd, mert több millió példány készült belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!