Megveszed a bid-et, majd azt felteszed licitként. Amit felraktál, azt te elköltötted, ezért húznak le rólad akár tízezreket úgy, hogy a végén nem kapsz semmit.
Más licitáló oldalon a legnagyobb licittevő nyer és fizet. Itt minden egyes licitet kifizetnek, és aki utoljára rakja a legnagyobb, azé a termék. A versenyhelyzetet növelve pedig robotok licitálnak, hogy te újra és újra tedd fel és fizesd a bid-et.
2012. jún. 29. 12:30
2/7 anonim válasza:
Ez ilyen lehúzós dolog, nem érdemes belemerülni.
2012. jún. 29. 12:56
3/7 anonim válasza:
Az egész oldal átverés, nem lehet vele nyerni. A licitált bidjeid elvesznek ha valaki túllicitál, és sok robot is licitál hogy feljebb menjen a bidszám. Bármit olcsóbb megvenni boltban mintha a 10forinton nyernéd.
2012. jún. 29. 13:19
4/7 anonim válasza:
Ez azért nem teljesen igaz így. UGYANIS! Az aki megnyeri, az jól jár. De az a másik 50-100 fő, aki licitált és nem nyeri meg, az meg rosszul. Itt pont az a lényeg, hogy nem egy ember fizeti ki a termék árát, hanem a licitálók összessége, de csak egy kapja meg. Kb. olyan mint egy fogyasztói csoport.
2012. jún. 29. 14:01
5/7 anonim válasza:
De ez is csak akkor ha te egyszer licitáltál, és azzal az eggyel nyered meg, aminek kicsi az esélye.
2012. jún. 29. 14:03
6/7 anonim válasza:
A 10forintert.hu weboldal egy csalás!
Megtettem a feljelentést az ismeretlen elkövetők ellen, remélem, hogy fülön csípik őket. A rendszer lényege röviden: ami pénzt befizetsz, azt garantáltan elbukod. Nyerni nem lehet rajta semmit, mert mindig túllicitálnak az oldal saját alkalmazottai.
Kártérítési per indul ellenük, ha Te is sértett vagy, akkor írj rám a face-en, ott szerveződik a per.
2012. júl. 12. 08:49
7/7 A kérdező kommentje:
Kössz!Szerencsdére én nem használtam még, csak discovery-n láttam, hogy valamelyik műsor támogatója volt.Megnéztem, és elsőre jól néz ki.Csak azon a BID-es dologon aggódtam, de szerencsére nem kezdtem bele.De kössz a választ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!