Üdv van 1 oldal 10forintert.hu szerintetek ez most komoly, hogy ilyen piti összegért el lehet vinni ezeket a cuccokat? Discaveryn láttam a hirdetést és nem tudom h ez most komoly?
Igen, ha nyered a licitet, akkor tied a tv.
A paypal számládra töltik rá az összeget, amit a licittel nyertél.
Paypal az egy online bank.
Ott rendelheted hozzá az itthoni bankszámládat, és arra utalja a pénzt a paypal.
Ennyire nem szép az élet: [link]
A liticálás BID-be kerül, amiért fizetni kell, és ha nem te nyered meg a licitet, akkor az összes BID-ed elveszik amit addig rálicitáltál. Ha te mondjuk 20 BID-et raksz egy termékre, valaki 21-et, akkor te elvesztetted azt a 20 BID-et. Így működik, aki licitál de nem nyer az sokat bukik, aki nyer az sem biztos hogy olcsóbban kapta meg mint a boltban (már ha egyáltalán megkapja a terméket, olvastam sok helyen hogy hiába nyerték meg a termék nem jött meg). A másik trükk: ha kevesen licitálnak, egy automata csak úgy licitál rá, hogy feljebb menjen az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!