Üdv van 1 oldal 10forintert.hu szerintetek ez most komoly, hogy ilyen piti összegért el lehet vinni ezeket a cuccokat? Discaveryn láttam a hirdetést és nem tudom h ez most komoly?
a 10forintert.hu csalók által szervezett oldal. Folyik ellenük a nyomozás. Ha befizettél és nem nyertél, akkor te is írd le részletesen és tedd meg a feljelentést a rendőrségen. Az ügyeket össze fogják kapcsolni.
Amúgy lehetetlen bármit is megnyerni: ha bármire licitálsz, akkor robotok túllicitálnak és minden pénzedet elszedik.
Ha a paypalon keresztül fizetsz nekik és jelzed a problémádat a paypalnak, akkor sem kapod vissza a pénzt (én legalábbis nem kl
kaptam, pedig mindent megtettem, amit kértek.)
Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.:
A befejezett aukció után kiír egy olyat, hogy "BID-ek értéke: 80 490 Ft". Ez mit takar? Kinek, mikor és hogyan kell kifizetni?
Hasonló oldal: legolcsobban.com [link]
5-15 forintba kerül egy BID
3-10bid /licit (termék árától függően).
Szépen regisztráció nélkül is látszik, hogy hogy működik a dolog. Azt írja, pl 1 termék 1000ft (ami a bidegből jön össze) az az oldal üzemeltetőinek 4-14.000ft-os haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!