Csomagot lehet úgy küldeni hogy a postahivatalban kelljen átvennem?
Figyelt kérdés
Külföldi vagyok (Ukrajna) és nem bízok az itteni postában, az kérdésem, hogy lehet-e úgy feladni a csomagot mondjuk Szegedről h Záhonyban vehessem át utánvéttel a postahivatalban.(tehát az én nevemre jön a csomag, de a postahivatalban veszem át)2012. jún. 25. 17:07
1/2 anonim válasza:
Postahelyi kézbesítést lehet kérni, de akkor egy záhonyi lakos címére kell küldeni.
Nemtudom érthetően próbálom-e :D Tehát azt lehet, hogy mondjuk Te Záhonyban laksz a Határ utca 2 előtt, de nem szeretnéd, hogy a csomag oda menjen, ezért a feladó postahelyi kézbesítéssel adja fel. Ilyenkor csak egy értesítőt hagynak a Záhony, Határ utca 2.-n hogy csomag jött tessék érte bejönni.
Amit te szeretnél azt úgy lehet, hogy Zághonyban bérelsz postafiókot, ennek elég magas díja van. És a postafiókra küldeted a cuccot. (Ezt megteheted bárhol én pestiként is bérelhetek Záhonyban postafiókot.)
Bár nemtudom külföldi lakosként lehet-e ilyet...
2/2 anonim válasza:
Jah megjegyzem, utánvéttel postafiókra nem szeretnek küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!