Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Fenyegessem...

Mit tegyek? Fenyegessem perrel? Hanyag kezeléssel? Vagy mit mondjak neki? Segítséget szeretnék.

Figyelt kérdés
Társasházunkban a fő és alárammérők között jelentős, konkrétan 400 ezer forintos különbség keletkezett. valaki lopta az áramot. Kaptam egy levelet a k.képviselőtől, hogy ez az összeg az én közös költségem. Én a ház előtt bérelek egy önkormányzati tulajdonú 9 m2-es motortárolót egy db. 50 wattos égővel, lépcsőháztól független, rendezett villanyórával. Mikor számonkértem a közösképviselőt, azt válaszolta, közgyűlésen megszavazták a lakók, így ez az én adóságom. értetlenül álltam az egész előtt. tehát, ha 10 ből 6-an azt mondják az az én számlám, akkor az enyém? kértem a határozatot megtekintésre, a k.képviselő nem adta oda, sőt, egy számla sincs a nevemre kiállítva, ő elhatározta, hogy az enyém és kész. fizetési meghagyást akar kérni ellenem. rettentően bosszantott, ezért elkezdtem nézegetni a társasházi törvényt, és észrevettem, elég sok dologban hanyagnak mondható a képviselőnk. :-(( Időközben azt is megtudtam, hogy egy lakó 2003. óta élt villanyóra nélkül, ezt tudja a k.képviselő is(bár a család tavaly elköltözött),ennek tudatában viszont ez a 400 ezer inkább lehet egy család több éves villanyszámlája, mint az én egyetlen 50 wattos égőmé. A héten készülök hozzá még egy utolsó egyezkedésre, de semmi jót nem várok, egy viszont biztos: nem fizetem ki, mert nem az én saram. Fenyegessem perrel? Hanyag kezeléssel? Vagy mit mondjak neki?
2009. júl. 7. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen valami ilyesmit. De lehet, hogy nagyon gyorsan le kellene váltani. Ilyen feltételekkel nem nyujthat be feléd fizetési meghagyást, de mindenképpen irásban ajánlva fejtsd ki a véleményedet amit itt leirtál, kitérve a családra aki ott lakott, és kérd a választ irásban. Lehet, hogy a család fizetett???...
2009. júl. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!