Szerintetek vége lesz-e valaha a válságnak az országunkban?
Figyelt kérdés
Bocs,ha rossz kategóriába írtam a kérdést.2012. jún. 25. 08:04
31/36 anonim válasza:
Négerek és cigányok? Ember te beteg vagy:D Semmi közük egymáshoz, sőt, a négerek milliószor többet érdemelnek, mint a cigányok. Ajánlok neked kis történelmet.:)
32/36 anonim válasza:
ki mondta hogy történelmileg közük van egymáshoz?:D Én nem olvastam az eddigi hozászolásokban ilyet csak hogy itt általában a cigányok Angliában pedig állítólag a négerek ezek a bűnöző,lopos,verekedős,és munkanélküli típusúak
33/36 anonim válasza:
Nembaj, cigányok mindenhol vannak. Most kanadába ment egy csomó, és emiatt szigorították a bevándorlási szabályokat is.:(
34/36 anonim válasza:
Igen ezt a hírt én is hallottam pedig Kanada is benne van az esélyes országok között ahova költöznék:S
35/36 anonim válasza:
Azt mondják nagyon jó hely, és a bevándorlókkal is jól bánnak.
36/36 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm kint volt,de csak téli szünetben.Indiai árusok zaklatták a rendőrök meg leütötték az árusokat :)) Szóval nem nagyon kell ott félni elvileg.
2012. jún. 28. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!