Mi a legértékesebb dolog a világon?
Pánikbetegség és szívproblémák vannak. A kezdődő cukrot, rossz koleszterint meg sem említem pedig évek óta diétán vagyok, hogy ne hízzak el a gyógyszerektől és tartsam a formámat. Fizikailag nagyon amortizáló, és ez a hőség egy szívesnek maga a halál. Sok éve ilyen időben a barátnőimmel a városban csavarogtunk, reggel kocogtunk, hatalmas távokat úsztunk a strandon a nagy medencében és meg se kottyant. Ma csak a néhány saroknyira lévő szolgáltatóhoz akartam elmenni de rosszul lettem és haza kellett jönnöm. És nem vagyok egy szakállas vénség negyven alatt vagyok. Semmi nem utalt arra, hogy itt kötök ki pont én, az örök vidám, aki folyton jöttem-mentem, pörögtem, mint egy grillcsirke! Röhej. Sokat adnék ha vissza szerezhetném a fizikai aktivitásomat az egészségemet. Amíg volt egészségem mindenem megvolt. Most nincs egészség a lehetőségek is beszűkültek. Ez van meg a bárányfelhők.
de most komolyan, ti ennyire tudatlan fiatalok, vagy ennyire debil felnőtt emberek vagytok??
és mit csinál veled a világ legjobb orvosa, ha gyógyíthatatlan vagy, és a hátralévő fél évedet egy tolószékben, bemorfiumozva "éled" le?
vagy vakon? vagy lábak nélkül? vagy összeégve? vagy nyaktól lefelé bénán?
nem baj, majd lesz sokmilliós márványkoporsód :D
Isten barmai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!