Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterám ha licitelek valamire...

Vaterám ha licitelek valamire és én "nyerek" aztán mégse akarom megvenni akkor mi lessz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ilyen helyzetbe, csak kíváncsi vagyok,
2012. jún. 20. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Negatív értékelést kapsz az eladótól, mondván megbízhatatlan vagy. Már ha úri passzióból csinálod.

Ha indokolt a dolog, pl. cipőre licitáltál és előre megbeszéltétek, hogy csak akkor veszed meg, ha jó rád, akkor semlegessel lezárja és odaírja, hogy nem volt jó a méret, ennyi.

2012. jún. 20. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor minek licitálsz?

Olyan ez, mintha a boltban vennél valamit, aztán másnap visszavinnéd, hogy nem kell!

Persze ha hibás (és nem tudtál róla), akkor nem vagy köteles megvenni.

Ha viszont csak szórakozol, akkor kitoltál az eladóval, meg azzal is, aki a liciten a második lett!

2012. jún. 20. 01:30
 3/4 anonim ***** válasza:

előfordul olyan eset amikor hirtelen nem lesz szükséged rá. pl váratlan kiadás fut be ami miatt nem lesz elég pénzed rá vagy közben kaptál egyet egy rokontól ajándékba, stb.

ezek érthető kifogások, okok és az eladók többsége megérti ha rendesen adod elő. Ő olyankor az alattad licitáló embernek el tudja adni ha akarja, vagy listázza újra. semleges és negatív értékelés esetén ha azt mondod, h nem történt tranzakció, nem kell jutalékot fizetnie az eladónak.

szóval minden kommunikáció kérdése.

2012. jún. 20. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
ha elmondod az okát (az se baj ha füllentesz valamit), akkor nem fogja leharapni a fejedet. ad egy semlegest és kész. már ha megértő (99%-a pedig az!). csak keresd fel.
2012. jún. 29. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!