Találtam egy táskát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy boltban dolgozom és egy ügyfél nemrég itthagyott véletlenül egy táskát...belelestem és vagy négy köteg 20ezres van benne...nagyon csábít, hogy eltegyem, ti mit tennétek?2012. jún. 19. 16:10
1/7 anonim válasza:
iratok vannak benne?
kamera van az üzletben,vagy az üzlet előtt?
2/7 A kérdező kommentje:
céges papírok, cégkivonat, személyi iratok, bélyegző...meg a pénz..kamera nincs a boltban
2012. jún. 19. 16:19
3/7 anonim válasza:
Megpróbálnám személyesen visszaadni. Ha nem sikerül, akkor leadnám a rendőrségen.
4/7 anonim válasza:
Céges papíron minden rajta van. Add le ott! De azért bizonyosodj meg róla hogy az övék.
Én leadnám.
Már csak azért is mert ha nem teszed valószinű úgyis elkapnak hisz aki otthagyta az tudja hol volt még nála és hol már nem!
Bár van rá egy köteg "húszezresem" hogy ez meg sem történt :DDDD
5/7 A kérdező kommentje:
megtörtént, szóval utalhatod a köteg húszezrest :D egyébként már visszaadtam, de elkapott a kísértés nagyon...mert ha visszajön, én még letagadhattam volna, hogy itt maradt a táskája
2012. jún. 19. 16:28
6/7 anonim válasza:
Én visszaadnám.
Elég információ van benne ahhoz, hogy vissza tudd adni.
7/7 anonim válasza:
Telefonszámot érdemes keresni és ott megadni hogy XY üzletben ott lett hagyva a pénztárca, címen átvehető. Ha személyesen tudod visszaadni, akkor adakozókedvűbbek a megtaláló felé. Elmesélheted azt is, hogy az egyik vevő majdnem elvitte /ellopta/ a pénztárcát, de te visszatartottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!