ZeekRewards--->Zeekler, hallott már róla valaki? Otthoni internete munka.
Tegnap hallgattam végig róla egy tájékoztatót. Nem vagyok pénzügyi szakember, nem tudom mennyi ebben a ráció.
Aki már hallott róla, ismeri, az mondhatna róla valamit, hogy érdemes-e belevágni, köszi:)
Én csak azt látom hogy ez egy kamu oldal, piramis játék ahol spammeléssel kereshetsz pénzt. Minden csak nem komoly és megbízható. Mellesleg egy fórumnyian kezdtünk bele a dologba és még senki nem látott belőle egy fillért sem. Biztos ott is mindenki hülye volt és megszegte a szabályokat? Elhiszem hogy te is tövig benyaltad a beetetős szöveget aztán most hájpolod, hogy minél többen legyenek alattad, de aztán egyszer csak rákattintasz a kifizetésre és jön a ban. Persze erre azt mondod majd mint minden hívő hogy ti ebből éltek és havi sok százezret kerestek meg hasonló kamukat, de ez elég átlátszó.
Egy kamu baromság nem több.
Jó...most elkezdhetnék belekötni minden egyes mondatodba, de nincs kedvem. Tudod miért? Mert nekem nem érdekem, hogy meggyőzzelek...azt gondolsz amit akarsz. Az egyik legfárasztóbb dolog amikor tudatlan emberekkel kell vitatkozni ,úgyhogy nem is nagyon erőltetem, sokkal inkább foglalkozok nyitott, érdeklődő emberekkel.
Mellesleg elkezdhetnéd linkelni annak a fórumnyi embernek a csalódott hozzászólásait, ha ilyen sokan vagytok :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Lehet, hogy mindenkit átvertek? Lehet, hogy játékpénz érkezett eddig a számlámra? Megyek is megnézem.
Ha én akarnák egy csomó embert magam alá szervezni akkor én is azt hazudnám hogy nekem már fizetett. Te is ezért hazudod azt, szal erről ennyit. Én egy olyan embert sem ismerek akinek fizetett volna. Ez van, kamuzhatsz akármit. Kampányolhatsz itt össze-vissza, én kipróbáltam és tudom hogy átverés.
Most jöhet a betanult marketing szöveg cicus ;)
Akart itt bárki bárkit is maga alá szervezni? Nem. Érünk valamit azzal, ha magunk alá szervezünk valakit, ha ígyseúgyse kapunk pénzt? Nem. Ha tudjuk, hogy nem kapunk belőle pénzt, akkor miért nem hagyjuk ott az egészet? Miért rántanánk magunkkal még több embert? Amit, mind már mondtam, itt nem csinálunk.
Csak gondolkodni kéne néha... attól, hogy te elcsesztél valamit, csak nem akarod bevallani, még nem lesz egy egész rendszer kamu átverős szar és minden, minek el lehet hordani. Na és az okos fórumtársaid miért nem láttak ebből még pénzt? Velük is ugyanez történt? Csak mert ezt nem írtad. Ha ugyanez történt volna, már az elején odaírod, hogy "bannoltak, ahogy több ismerősömet is".
Úgyhogy fogd vissza magad szépen.
Ki kampányol?
Hol láttad, hogy írtam volna bárkinek is, hogy csatlakozzon be?
Mindegy nem is érdekel, arról próbálsz folyamatosan meggyőzni, hogy én át vagyok verve, holott 6 hónapja heti rendszerességgel érkezik pénz a számlámra.
Sziasztok, én már több mint egy éve csinálom a Zeek Rewards-ot. Nagyon röviden a tapasztalatom az, hogy akinek azt ígérik hogy azonnal pénzt fog látni belőle az átverés. Ezt a rendszert leginkább a tőzsdéhez tudnám hasonlítani, ha kevés pénzt (kb. havi 10 dollárt) tudsz csak rászánni akkor kb. egy év múlva lesz annyi pénz a számládon hogy havonta kitudjál venni pár száz dollárt. Persze ha több pénzzel nyitsz az idő csökken a nyereség növekszik. Szóval idő és pénz kell hozzá. Én már több mint egy éve csinálom és most havonta kb 1500 dollárt tudok kivenni. Eleve két dologból áll egy internetes bank (VISA-káryát igényelhetsz) és van a Zeek Rewards, ez két különböző cég, közük nincs egymáshoz. Tehát a kérdés, pénzt láthatsz belőle, kártyát is kapsz hozzá, vagy visszautalhatod a magyar számládra...vannak lehetőségek :)
Maga a rendszer igen bonyolult, egyetértek azzal aki azt írta hogy unalmas előadást hallgatott meg...nekem hónapok kellettek mire átláttam az egészet (nem én vagyok az egyetlen :) Azóta csináltunk egy weboldalt, ahol megpróbáltuk összefoglalni a lényeget: www.zeekler.ewk.hu
A válasz mai: bedőlt a rendszer.
Danna6868 ha bemásolná a beefektetéseit és a kivéteket, hitelesebb lenne. Mellesleg "több hónap kellett...." s így sem látta át rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!