Fiat Tipo autómat alkatrészenként szeretném eladni. Vatera, Topapró, Apród oldalon kívül hol hirdethetem meg?
Hiába teszed fel 10 ingyenes oldalra, ha a kutya nem olvassa azokat.
A Vatera ugyan fizetős de sokan látogatják, én még mindent eladtam, amit akartam.
Nem tartozik ugyan szorosan a témához, de azt nem elvette, hanem visszavette a spekulánsoktól, nagyon helyesen.
Akkor csináld belátásod szerint, menni fog ez neked, nem traktállak haszontalan válaszokkal.
Azt biztosan tudod, hogy előtte ajánlatos a forgalomból véglegesen kivonatni, ha nem akarod a gépjárműadót életed végéig fizetni.
Már ki van vonva a forgalomból.
Spekulatív itt már minden.A bankároktól vissza vették a pénzt.Rendben.Kis esélyes lett volna nyugdíjat tőlük kapni.Mindig is voltak gondok.De mi a garancia arra,hogy állam bácsi nem szünteti meg a nyugdíjat?Vagy ha meg is hagyja,olyan magasra emeli a kórhatárt,hogy az már művészet lesz megérni,vagy olyan keveset ad ami a hideg vízre is kevés lesz.Én nem voltam magánnyugdíj pénztár tag.Tehát tőlem nem nyúltak le pénzt,de sokaktól igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!