Milyen zsebpénz keresési lehetőségekre tudok szert tenni ennyi idősen?
Figyelt kérdés
14 éves leszek a nyáron, szeretnék keresni egy kis zsebpénzt... csak azt nem tudom, hogy hogyan... sajnos szüleim elváltak, anyám nevel ő nem teheti meg, hogy zsebpénzt adjon... még jó hogy internet is van. Szóval szeretnék keresni egy kis pénzt, esetleg arra hogy 1-2 barátot meglátogassak, aki messzebb lakik... ezek olyan álom szerűek, csak maga a találkozás. Na eltértem nagyon, tudna-e valaki valami tanácsot adni, hogy honnan tudnék keresni pénzt? Kisvárosban élek, ezért nem nagyon tudok vállalni közelben házimunkát. De ötleteket szívesen várok... Köszönöm szépen. :)2012. jún. 11. 22:29
1/6 anonim válasza:
Az ilyen házi, háztáji munka ismerősöknél maximum. 14 évesen nem nagyon tudsz még szinte sehol pénzt keresni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, jó éjszakát :)
2012. jún. 11. 22:50
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos itt túl sok a nem magyar nép, ezért nem mászkálok egy jó ideje újsággal... :(
2012. jún. 12. 14:02
5/6 A kérdező kommentje:
Végül is elterveztem, hogy Budapest-re fogok járni iskolába, ott már biztos lesz diákmunka 15 után, szóval szülői beleegyezéssel simán lesz pénzem. Így legalább tudom állni az útiköltséget :) ja és mellesleg apukám is közelebb lesz, és így a család mind2 tagjával együtt tudok lenni... nem 1 időben, de nekem ez is tökéletes megoldás. Tanulás mellékes, mert agyam mint a mikrofon, mindent felvesz :) Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 12. 14:06
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!