Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg, hogy ki...

Hogy oldjam meg, hogy ki tudjam fizetni a lakbért?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Családi okok miatt csütörtökön el kell költöznöm itthonról. Néztem diákmunkákat jelentkeztem is sokra. De el kell költöznöm. Barátokhoz nem szeretnék menni, nem tudok más nyakán elősködni. Mi lehet a megoldás? Mert, ha sikerül a diákmunka és felvesznek fizetést akkor is csak hónap végén kapok. Így nem tudom mi lesz a lakbérrel, ha albérletbe megyek.
2012. jún. 11. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

albérletet sem kapsz szerintem,mert kaukciót kérnek.

Melyik városban élsz?

2012. jún. 11. 21:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Cegléd, de Pesten szeretnék
2012. jún. 11. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak nehogy olyat tegyél a sürgős pénzért, amit később megbánsz...!!!
2012. jún. 11. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Pesten a munkával szerintem nem lenne a gond,de ott az albérletek elég jó áron mozognak.
2012. jún. 11. 22:04
 5/11 A kérdező kommentje:
azért, mert nekem nincs nem fogom elvenni a másét, ha erre célzol:)
2012. jún. 11. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Társulj be mások mellé, a Pesti Estben mindig van egy csomó hirdetés, ahol diákok keresnek maguk mellé lakótársat. Ha szerencséd van, még azt is meg tudod beszélni velük, hogy akkor fizeted az első két hónapot, amikor megkaptad az első fizetésed.
2012. jún. 11. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:
lehet az lenne a megoldás.. úgyis félek egyedül:/
2012. jún. 11. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahogy leírod, kb semmid sincs. Csak tested. Sok sikert.
2012. jún. 11. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok: Nem lopásra gondoltam, hanem amire a 8.
2012. jún. 11. 23:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát ez állati veszélyes lesz így 19 évesen elindulni a semmibe Pestre. Én itt születtem, nem tudom mennyi időt töltöttél már a városban, de homlokegyenest más lesz.

A lakótársas dolog, amit ajánlottak, jó megoldás lenne, de nagyon kevés esélye van annak, hogy találsz olyan idegeneket, akik megbíznak benned, hogy majd később fizetsz. Tele van olyanokkal a padlás, akik ígérnek, de nem teljesítik, rólad sem a jót fogják feltételezni sajnos.

Legalább addig menj a barátaidhoz, amíg valóban találsz munkát és kapsz pénzt. Ez nem élősködés, ez szívesség. Vagy kérj tőlük kölcsön, ha tudnak adni, de ezt ne így egyik napról a másikra majdcsak lesz valahogy módon intézd.

2012. jún. 12. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!