Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok a Zepterrel?

Mik a tapasztalatok a Zepterrel?

Figyelt kérdés
Akár vásárlói akár munkavállalói oldalról.
2009. júl. 3. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Becsapás! A második válaszolónak üzenem, hogy becsapás alatt nem azt érti a többség, hogy a termék nem éri meg a pénzét (bár ezt is érthetnénk), hanem azt, hogy olyan módon szerveznek be embereket, ami tisztességtelen. Mondok egy példát: egyik barátomat felhívták, mondták, hogy kisorsolták és nyert egy ebédet. Nos, tényleg részt vett sorsoláson, szóval elhitte, hogy kihúzták a nevét. Erre elmentek és persze nem volt semmi kaja, bemutatót tartottak, de senki nem mondta, hogy erről a cégről van szó. Behúzzák az embereket a csőbe, félrevezetik őket. Ezt a törvény miért nem bünteti? Ja még annyit, hogy a pörkölttől meg a nokedlitől még senkinek nem lett baja, a fehérjeporoktól meg a nem tudom milyen környezettudatosnak nevezett löttyöktől már annál inkább. Ez azért lett divat, mert nagyon jó pénzt lehet az ilyen reformkonyhásdiból csinálni. Nézd meg, hogy mennyibe kerül 200 g búzakorpa vagy köles. Meg ez a cég is bizonyítéka annak, hogy az emberekkel bármit meg lehet vetetni még oltári drágán is.
2009. júl. 21. 19:28
 12/16 anonim válasza:
Lehet hogy becsapás?
2009. júl. 21. 21:01
 13/16 anonim válasza:
Én voltam egy Zepteres tájékoztatón 20 emberből 1-et érdekelt pár perc után mindenki felállt és otthagyta!
2009. júl. 22. 08:55
 14/16 anonim válasza:
100%
Én az előbb jöttem meg egy ilyen tájékoztatóról. Ha tudtam volna, hogy nem hagyományos állásinterjúra megyek, biztos nem mentem volna. Ezt hívják parasztvakításnak.
2009. nov. 20. 15:02
 15/16 anonim válasza:

Sajnos én is most értem haza egy ilyen állásinterjúról, és mivel nem tudtam milyen cég ez , mivel e-mailben sem közölték nevüket, így utánajárni nem tudtam.Hazaérve az állásinterjúról nagyboldogan újságoltam már pár ismerősömnek milyen jó lenne ha felvennének.NA ÉS EKKOR ESTEM POFÁRA.

UGYANIS!

Egyik ismerősöm már hallott erről a cégről és nagyon nem ajánlotta hogy oda menjek dolgozni.Mondtam neki, hogy persze jól van, majd meglátom.Ott mindent aranyszínben festettek az emberek elé, mintha ez lenne a legjobb munkahely a világon.Hát sajnos NEM!Alkalmazotti munkaviszonyt, telefont, saját irodát, rugalmas időbeosztást ígérnek.Neked nem kell semmit eladnod, és természetesen sehova semmit nem kell elvinned eladni sem ajánlani sem semmi.

Szóval nagyon szép volt a történet de nagyon bűzlött hogy semmi fix fizetésről nem beszéltek és kíváncsi voltam milyen is ez a cég, mivel az ismim nagyon lehordta.Így utánajártam.Én nem akarok részletes kifejtést írni róluk, mindenki döntse el maga és kerülje el a váci út 187-et!!és a Zeptert!!

És itt van az ami legyen mindenkinek mérce, és tartsa magát tisztes távolságban a menedzseraszisztens jelöléstől!: [link]

2010. máj. 6. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Engem is úgy csaltak be, hogy irodai háttérmunka..:( na volt a tanfolyam, vizsga, majd irány az utca, név,tel.szám kuncsorgás, különben nem lesz pénz.

Gusztustalannak tartom. Naponta kb. 20 manager hirdetése van fent, mert a mi 34 fős csoportunkból senki nem maradt a cégnél.

2011. okt. 21. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!