Mik a tapasztalatok a Zepterrel?
Sajnos én is most értem haza egy ilyen állásinterjúról, és mivel nem tudtam milyen cég ez , mivel e-mailben sem közölték nevüket, így utánajárni nem tudtam.Hazaérve az állásinterjúról nagyboldogan újságoltam már pár ismerősömnek milyen jó lenne ha felvennének.NA ÉS EKKOR ESTEM POFÁRA.
UGYANIS!
Egyik ismerősöm már hallott erről a cégről és nagyon nem ajánlotta hogy oda menjek dolgozni.Mondtam neki, hogy persze jól van, majd meglátom.Ott mindent aranyszínben festettek az emberek elé, mintha ez lenne a legjobb munkahely a világon.Hát sajnos NEM!Alkalmazotti munkaviszonyt, telefont, saját irodát, rugalmas időbeosztást ígérnek.Neked nem kell semmit eladnod, és természetesen sehova semmit nem kell elvinned eladni sem ajánlani sem semmi.
Szóval nagyon szép volt a történet de nagyon bűzlött hogy semmi fix fizetésről nem beszéltek és kíváncsi voltam milyen is ez a cég, mivel az ismim nagyon lehordta.Így utánajártam.Én nem akarok részletes kifejtést írni róluk, mindenki döntse el maga és kerülje el a váci út 187-et!!és a Zeptert!!
És itt van az ami legyen mindenkinek mérce, és tartsa magát tisztes távolságban a menedzseraszisztens jelöléstől!: [link]
Sziasztok
Engem is úgy csaltak be, hogy irodai háttérmunka..:( na volt a tanfolyam, vizsga, majd irány az utca, név,tel.szám kuncsorgás, különben nem lesz pénz.
Gusztustalannak tartom. Naponta kb. 20 manager hirdetése van fent, mert a mi 34 fős csoportunkból senki nem maradt a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!