Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok a Zepterrel?

Mik a tapasztalatok a Zepterrel?

Figyelt kérdés
Akár vásárlói akár munkavállalói oldalról.
2009. júl. 3. 15:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Becsapás!
2009. júl. 3. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

Nem becsapás! Csak más a marketingje. Hallottam már zepteres dolgokról, hogy nem váltak be, de azt kell mondanom, hogy tényleg minőségi dolgokról van szó. Drága, de a boltban leginkább csak vacak minőségű konyhai felszereléseket tudsz venni, meg is veszed, mert olcsó. Ez az oka, hogy nem is látsz igazán jó minőségű dolgokat, ezért el sem hiszed. Ez tényleg nagyon jó.

Ehhez szükséges egyfajta reform életszemlélet is. Valószínűleg a mamám, aki 40 éve ugyanúgy főzi a disznópörköltet nokedlival, nem látna benne nagy különbséget a többihez képest, de aki környezettudatosan szeretne élni, az biztosan felfigyel rá.

2009. júl. 3. 16:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem túl jók a tapasztalataim velük, voltam vásárlói oldalon (több dologgal foglalkoznak, ezek közül csak egy az edények) is és voltam munkavállalói oldalon is.
2009. júl. 3. 16:19
 4/16 anonim válasza:
78%

Ez így van, ahogy az előző válaszoló írta.

Becsapás a vásárlónak, mert:

1. felhívják, vagy utcán leszólítják és azt mondják egészségügyi felmérést végeznek.

2. Aki segít, azt visszahívják, hogy jogosult egy tárgyi ajándékra, valamint egy egészségügyi tájékoztatóra.

3. Ha bejön az előadásra, utána az értékesítő különböző eszközöket bevetve igyekszik rábeszélni, hogy vegye meg a hiper-szuper terméket. ( Ami nem is olyan szuper, de igen drága)

Becsapás a munkavállalóknak, mert:

1. Az álláskereső oldalakon irodai munkát hirdetnek, közben meg ügynöki munka.

2. Kizárólag jutalékrendszer van, amit persze olyan burkoltan közölnek az állástájékoztatón, hogy sok embernek nem esik le, hogy nincs fix fizu.

3. Azt mondják nem kell kimenni kérdőívezni az utcára, csak aki akar, aztán meg persze,hogy kiküldenek, akkor is ha nem akarod.

4. Azt mondják nem kell erőszakoskodni, ha valaki nem akar bejönni az előadásra, közbe meg, ha nem sikerül senkit behívnom, akkor oltári leszúrást kapsz a kedves főnöktől.

Én dolgoztam ott, kőkemény három hétig bírtam... Ennyit róla

5/16 anonim ***** válasza:
71%

Nekem van egy ismerősöm, aki ezzel foglakozik, de szerintem vért fog izzadni, mire igazán sikere lesz. Persze csak akkor, ha fel nem adja előtte!

Ha szeretnéd csinálni, sok sikert kívánok hozzá!

6/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha lenne pénzem, akkor se vennék meg 80 ezerért egy fazekat! Nevetséges! Nem attól lesz az étel reform, hogy 80 ezer ft-os fazékban fő!
2009. júl. 3. 16:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs csatlakozni. Egyrészt lesülne a bőr a képemről, ha zsáknyi pénzeket kéne leakasztanom rászorulókról, mikor anyukám tisztességes pedagógusként a béka feneke alatt keres. Másrészt én nem vagyok egy ügynök típus. Harmadrészt utálom a fekete munkát, nem szeretem a jutalékos rendszert, aminek az egyik oka az, hogy ezt nem jelentik be, hanem vállalkozóként kellene csinálnom (de ezt csak nagy nehezen húztam ki belőlük egy interjún). Negyedrészt tényleg becsapásnak tartom, hogy amit hirdetnek, az nem a valóság, és ráadásul telefonban se közlik előre a cég nevét (talán jogom van tudni, hova hívnak).
2009. júl. 3. 16:25
 8/16 anonim ***** válasza:
98%
A szomszédasszonyom frissen festett konyhájában szabályosan felrobbant a Zepter kukta,lerepült a teteje,a gulyásleves meg mindent beterített. Annyit mondtak, anyaghiba. Hogy a fedő nem vitte le a gyerek fejét,aki épp az asztalnál ült, isteni szerencse. A konyhát meg persze festhették újra..
2009. júl. 3. 16:59
 9/16 anonim válasza:
65%
Becsapás!
2009. júl. 3. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

végigültem jópár "továbbképzést" mire rájöttem h ugy átverés ahogy van...hozzak ismerőöket,telefonáljak saját telefonrol,vállalkozoit váltsak ki...meg a jó nagy f*szt...

akik az elején elkezdték,azoknak megéri,ők kapják a jutalékukat azok után akiket beszerveztek...amugy csak idő és pénzpazarlás

22/L

2009. júl. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!