Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy ilyen főnökkel mit lehet...

Egy ilyen főnökkel mit lehet kezdeni? Ő se tudja eldönteni, hogyan viselkedjen.

Figyelt kérdés

Nemrég kinevezték munkatársam a főnökömmé.

Kicsit stresszes 1 héten vagyok túl, + sok más embernek a munkáját kell végeznem, mert besokalltak a cégnél és felmondtak. A minap odahív ez a főnök, és megkérdezi, mi a baj. Elmondtam neki őszintén, meg hogy most ez kicsit egy ilyen időszak, nagyon kivagyok. Erre ő: igen, látja, és ez baj, hogy újabban nem vagyok olyan lelkes(!), meg szerinte hanyag is vagyok, de konkrét példát erre nem tudott hozni (ezt még sose kaptam meg a 1,5 év alatt senkitől...). Meg hogy szedjem össze magam, különben "baj lesz". 2 nappal előtte én tettem neki nem kis szívességet, minden nap 2-3 ember helyett dolgozok...

Erre úgy bestresszeltem, hogy éjjelre tökre begörcsölt az egész hátam. Ki kellett íratnom magam az orvossal meg szabit is vettem ki, mikor a "nagyfőnöknek" ezt elmondtam, nagyon kedvesen mondta hogy csak pihenjem ki magam és várnak vissza.

A másik, "kisfőnök" meg most írt fb-on. Hogy reméli, nem sértődtem meg és nem miatta nem mentem be, de hát ő ilyen őszinte szeret lenni.

Nagyon meg vagyok zavarodva, nem is tudom mit írjak erre, meg nekem ez nem nagyon jön be hogy most szigorú is meg bratyizna is... Tippek?

2012. jún. 6. 22:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! A főnöködnek hatalma van, ami idiotizmussal párosul. Ha nem akarod, vagy nem mered kinyitni a szád, akkor Leszarom tabletta és három lépés távolság.
2012. jún. 7. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!