14 évesen már lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést,ahol a lány 14 véesen az AVON-nál dolgozik,most nem írnám le,hogy mit,nem az a lényeg.:D Én eddig úgy tudtam,hogy 16 éves kortól lehet csak.Vagy ha annál fiatalabb az illető,akkor kell szülői beleegyezés.Kicsit összezavarodtam már,13 éves vagyok,amint lehet,nyáron munkát vállalnék,hogy ne kelljen mindig a szüleimet húznom.Ha lehet 14 éves kor felett dolgozni,milyen munkákat vállalhatok majd el?Köszönöm a válaszokat.:))2009. jún. 30. 19:23
1/5 anonim válasza:
15-16-ig lehet úgy dolgozni, hogy szülői engedéllyel, iskolai szünetben. 16 éves kortól símán lehet.
15 éves kor előtt csak gyámhatósági és szülői engedéllyel, és kizárólag művészeti, sporttevékenységet és reklámtevékenységet.
2/5 A kérdező kommentje:
például???:)
egyébként köszönöm:)
2009. jún. 30. 19:32
3/5 anonim válasza:
gyere ki hollandiaba!14 eves kortol mar hordhatsz ki ujsagot es eleg jol megfizetik.vagy mehetsz arufeltoltonek egy par uzletlanchoz.
4/5 A kérdező kommentje:
nem terveztem...:S már bocs:D
2009. júl. 1. 08:52
5/5 anonim válasza:
Dolgozni lehet éppenséggel, például vigyázhatsz gyerekekre, takaríthatsz a szomszédnál, és ehhez hasonlók, ahol nem kell hogy bejelentsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!