Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 évesen már lehet dolgozni?

14 évesen már lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést,ahol a lány 14 véesen az AVON-nál dolgozik,most nem írnám le,hogy mit,nem az a lényeg.:D Én eddig úgy tudtam,hogy 16 éves kortól lehet csak.Vagy ha annál fiatalabb az illető,akkor kell szülői beleegyezés.Kicsit összezavarodtam már,13 éves vagyok,amint lehet,nyáron munkát vállalnék,hogy ne kelljen mindig a szüleimet húznom.Ha lehet 14 éves kor felett dolgozni,milyen munkákat vállalhatok majd el?Köszönöm a válaszokat.:))
2009. jún. 30. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

15-16-ig lehet úgy dolgozni, hogy szülői engedéllyel, iskolai szünetben. 16 éves kortól símán lehet.

15 éves kor előtt csak gyámhatósági és szülői engedéllyel, és kizárólag művészeti, sporttevékenységet és reklámtevékenységet.

2009. jún. 30. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:

például???:)

egyébként köszönöm:)

2009. jún. 30. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
gyere ki hollandiaba!14 eves kortol mar hordhatsz ki ujsagot es eleg jol megfizetik.vagy mehetsz arufeltoltonek egy par uzletlanchoz.
2009. jún. 30. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
nem terveztem...:S már bocs:D
2009. júl. 1. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni lehet éppenséggel, például vigyázhatsz gyerekekre, takaríthatsz a szomszédnál, és ehhez hasonlók, ahol nem kell hogy bejelentsenek.
2009. júl. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!