Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postán lehet bank kártyával...

Postán lehet bank kártyával pénzt felvenni?

Figyelt kérdés
A bank automata jóval messzebb lenne, a posta pedig útba esne.

2012. máj. 29. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen lehet, de nagyon drága.

Sokkal drágább, mintha a saját automatából vennél fel.

2012. máj. 29. 09:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában 500-2000(!) Ft közötti összeg. Nem tudom mennyivel vann messzebb az automata, de lehet, hogy megéri. Nem más bank ATM-jének számít, hanem POS-terminálos készpénzfelvételnek. Tehát ha amúgy más bank ATM-jénél is ingyenes lenne a felvétel (van ilyen számlacsomag), ez akkor is zsebbenyúlós lesz.
2012. máj. 29. 09:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Saját automata a város másik végén.

Amúgy 3 db pénzfelvétel ingyen van, bármelyik automatából. Remélem a posta is ide tartozik. Ha nem, még mindig olcsóbb, mint átkocsikázni a város másik végére.

Köszönöm a választ!

2012. máj. 29. 09:46
 4/10 anonim válasza:
hát nemtom a posta az nagy genyó. ha kártyával fizetsz az is pénzfelvételnek minősül...
2012. máj. 29. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:

"Amúgy 3 db pénzfelvétel ingyen van, bármelyik automatából. Remélem a posta is ide tartozik"

A postán nem automata van, hanem POS terminál (!), mint ahogy az előttem lévő is írta. Ma már van egy csomó olyan számlacsomag (pl: Citibank..stb) ahol a postai terminálon is ingyen tudsz pénzt felvenni 1-2 alkalommal.

2012. máj. 29. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:

# 4/5 Időpont ma 09:49

Nem csak a posta genyó. Ha vásárolsz pl a madaras teszkóban és fizetsz, neked addig van ingyen a kártyával való fizetés, amíg a költségét nem számolják bele abba amit vettél. Egyik se jótékonysági intézmény, minden tranzakció után fizetsz, csak épp más címszó alatt...

2012. máj. 29. 09:55
 7/10 A kérdező kommentje:

A 2-es válaszadó válaszát még nem olvastam, amikor én már válaszoltam.

Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást.

2012. máj. 29. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:

"Nem csak a posta genyó. Ha vásárolsz pl a madaras teszkóban és fizetsz, neked addig van ingyen a kártyával való fizetés, amíg a költségét nem számolják bele abba amit vettél. Egyik se jótékonysági intézmény, minden tranzakció után fizetsz, csak épp más címszó alatt..."

A vásárlásos tranzakciók után a kereskedő fizet a banknak.

Neked meg szíves joga eldönteni hogy hol vásárolsz.

2012. máj. 29. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
*szíves=szíved
2012. máj. 29. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Természetesen, nem is ezt mondtam. Csak ahogy a kereskedő fizet a banknak, úgy te fizetsz a kereskedőnek érte, csak nem veszed észre. Ez olyan mint ahogy a szolgáltatók is beleszámláznak a költségekbe minden adminisztrációs költséget (pl: csekk díja, stb...), azt az emberrel fizettetik ki.
2012. máj. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!