Postán lehet bank kártyával pénzt felvenni?
Igen lehet, de nagyon drága.
Sokkal drágább, mintha a saját automatából vennél fel.
Saját automata a város másik végén.
Amúgy 3 db pénzfelvétel ingyen van, bármelyik automatából. Remélem a posta is ide tartozik. Ha nem, még mindig olcsóbb, mint átkocsikázni a város másik végére.
Köszönöm a választ!
"Amúgy 3 db pénzfelvétel ingyen van, bármelyik automatából. Remélem a posta is ide tartozik"
A postán nem automata van, hanem POS terminál (!), mint ahogy az előttem lévő is írta. Ma már van egy csomó olyan számlacsomag (pl: Citibank..stb) ahol a postai terminálon is ingyen tudsz pénzt felvenni 1-2 alkalommal.
# 4/5 Időpont ma 09:49
Nem csak a posta genyó. Ha vásárolsz pl a madaras teszkóban és fizetsz, neked addig van ingyen a kártyával való fizetés, amíg a költségét nem számolják bele abba amit vettél. Egyik se jótékonysági intézmény, minden tranzakció után fizetsz, csak épp más címszó alatt...
A 2-es válaszadó válaszát még nem olvastam, amikor én már válaszoltam.
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást.
"Nem csak a posta genyó. Ha vásárolsz pl a madaras teszkóban és fizetsz, neked addig van ingyen a kártyával való fizetés, amíg a költségét nem számolják bele abba amit vettél. Egyik se jótékonysági intézmény, minden tranzakció után fizetsz, csak épp más címszó alatt..."
A vásárlásos tranzakciók után a kereskedő fizet a banknak.
Neked meg szíves joga eldönteni hogy hol vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!