Milyen a Burger King-be a diákmunka?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron Budapesten Burger King-be dolgozni. Úgy tudom, hogy nem rossz a fizetés és, hogy mi szabhatjuk meg, hogy melyik napokon akarunk dolgozni.
Írna, akinek van tapasztalata ilyen téren? Megéri ott dolgozni? Köszönöm!
2012. máj. 28. 23:38
1/1 anonim válasza:
Én a nyugatiban dolgoztam kb másfél hónapot tavaly, a fizetés valahogy 500Ft körül volt óránként. Konyhán nem voltam csak kasszán, pár napot igénybevett míg megtanultam mi hol van a gépben de utána már belejöttem.:) nyáron a társaság szerintem elég jó, amikor én voltam tele volt diákokkal. Hátrány az volt hogy ugye ha a kasszában hiányod van azt levonják a fizetésedből, vagy választhatsz hogy kifizeted-e ott helyben. Elég stresszes volt, folyamatosan attól féltem az elején, hogy valamit elrontok mert a menedzsereink kb leharapták a fejünket ha valamit elszúrtál vagy valami nem tetszett nekik.. én hétköznaponként 8 órákat dolgoztam, nap végére hulla voltam mikor hazaértem mert nagyon fárasztó - nem is gondoltam volna, hogy ennyire - de ugye te döntöd el, hogy melyik napokon és mennyit dolgozol. Műkörmöd nem lehet(szerintem festeni se lehet), lógós fülbevalót, nagyobb fültágítót kivetették. Összességében én szerettem ott dolgozni, rengeteg embert meg lehet ismerni, meg én szerettem azt is hogy a vevőkkel el lehetett beszélgetni - nem sokáig és nem sokkal ,mert voltak bőven iszonyat nagy parasztok, de azért na:D. Kasszában nagyon vissza kell fognod magad, tisztelni kell minden vevőt és mindenben igazat kell nekik adni, akármilyen hülyeségeket mondanak és akárhogy beszélnek veled.. Remélem nem vettem el a kedved, annyira nem rossz mint ahogy hangzik:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!