Diákmunka, de hogyan és hol?
hallod ez full undorítóan stréberül hangzik :D
csak azért cseszed el a ynarad, mert érezni akarod a munka súlyát? megsugom neked, dolgozni sokkal könnyebb mint iskolába járni.
tegyük fel van egy rendes munkahelyed 8-16:00 ig
hazamész és utána nincs semmi dolgod... háztartás és ennyi...
(én személy szerint tálcán eszek villával, flakonból iszok tehát otthoni munkám ez: elmosom a tálcát és a villát. leviszem a szemetet, bevásárolok)
másnap munka, hétvégén pihenés annyi a negatívum, hogy nem szüneteid vannak, hanem fix szabadnapjaid, amit akármikor kivehetsz am... általában 28-30 nap.
de itt is van betegállomány, tehát mindneképp könnyebb dolgozni mint iskolába járni, szal ha nincs szükséged a pénzre akkor ne cseszd el a nyarad ien buzgomocsing hülyeségek miatt
2. te normális vagy? Ugye soha egy napot nem dolgoztál még, vagy csak egyszerűen hülye vagy? Az iskola, akármilyen nehéz is, még mindig könnyebb, mint dolgozni. Ráadásul semmi közöd hozzá, hogy mit akar csinálni, ha dolgozni akar, hadd dolgozzon, ritka az ilyen fiatal!
Ha nincs ismerősök között senki, aki tudna alkalmazni valahol, akkor én is a diákszövetkezetet ajánlom. Vagy ha érdekel, és tényleg nem a pénz miatt akarsz dolgozni, akkor elmehetsz önkénteskedni is, pl. menhelyre, idősek otthonába...Sok szerencsét!
Második : Hát pedig még stréber sem vagyok .. >< deok. :DDD eléggé lejárattad magad. :)
a többi válaszolónak pedig nagyon köszönöm. :)
Te meg mennyé' vissza anyádba!
Nem értem, ha valaki egy normális kérdést normális hangnemben kiír, akkor miért kell mindjárt ilyen hülye obszcén megjegyzéseket tenni.
És vállalhat hivatalosan is munkát 16 év alatt, csak nem nagy az esélye, hogy fog kapni, mivel a legtöbbet 18 év fölött hirdetik meg.
Mellesleg, ha csak erre tudsz gondolni, akkor menj el te "cumizni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!