Ha nem cserélnék ki a felsőt belevonhatom a fogyasztóvédelmet?
Már írtam ki ma egy kérdést, miszerint egy sima atléta, amit pénteken vettem egy este hordása után kilyukadt. Pulcsi volt rajtam, tehát nem szúrtam ki, nem én vagyok a hibás az ügyben. Megvarrni nem lehet észrevétlenül. Holnap visszamegyek a boltba, de számlát nem kaptam (pedig pepecseltem is a pénztárcámmal,tehát olyan sincs,hogy elrohantam mielőtt ideadta volna a számlát. A második eset volt,hogy nem adtak abban a boltban számlát,először azt hittem,hogy én szórtam el, de tuti,hogy nem én voltam másodszorra is! Tehát,ha elakarnának hajtani, mondhatom,h akkor a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni?
(a pulcsiról az a papír megvan, ami rajta volt. van rajta vonalkód,illetve az itteni raktáruk címe.)
Ha semmi bizonyítékod nincs arról, hogy ott és akkor vetted, ezzel az erővel hozzám is fordulhatsz....
Ez van..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!