Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem cserélnék ki a felsőt...

Ha nem cserélnék ki a felsőt belevonhatom a fogyasztóvédelmet?

Figyelt kérdés

Már írtam ki ma egy kérdést, miszerint egy sima atléta, amit pénteken vettem egy este hordása után kilyukadt. Pulcsi volt rajtam, tehát nem szúrtam ki, nem én vagyok a hibás az ügyben. Megvarrni nem lehet észrevétlenül. Holnap visszamegyek a boltba, de számlát nem kaptam (pedig pepecseltem is a pénztárcámmal,tehát olyan sincs,hogy elrohantam mielőtt ideadta volna a számlát. A második eset volt,hogy nem adtak abban a boltban számlát,először azt hittem,hogy én szórtam el, de tuti,hogy nem én voltam másodszorra is! Tehát,ha elakarnának hajtani, mondhatom,h akkor a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni?

(a pulcsiról az a papír megvan, ami rajta volt. van rajta vonalkód,illetve az itteni raktáruk címe.)

2012. máj. 28. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha semmi bizonyítékod nincs arról, hogy ott és akkor vetted, ezzel az erővel hozzám is fordulhatsz....

Ez van..

2012. máj. 28. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:
itt van a cimkén,hogy cegléd stbstb. illetve az eladóval is hosszabban elbeszélgettem. emlékszik rám tuti. a zacskót is vissza tudom vinni,hogy ha azzal jönnének, h esetleg elloptam.
2012. máj. 28. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg direkt nem adtak blokkot, akkor tudják, hogy ők vannak hátrányban a fogyasztóval szemben. Szóval egy kis erőszakosság, határozott fellépés (nem kell kiabálni, csak jó bátran) és szépen kicserélteted. Mehetsz a fogyvédhez, de jó sokéig nem lesz pólód, mire valamit lépnek.
2012. máj. 28. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
az eladó a pénztárgépbe sem ütötte be a pólómat :) tehát, tuti,hogy nem véletlen. Ilyet egy eladó nem felejt el. Nem mindennap veszek sima trikókat 2500 ft-ért. nagyon sajnálom már,hogy kiadtam érte ennyi pénzt. :S
2012. máj. 28. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!