Mi a véleményetek a vasárnap éjszaka végzett munkáról?
Az hogy mi értelme volt ennek a kérdésnek?
hát ember ha szereted csináljad ha nem akkor meg ne mi volt itt a kérdés? mi a véleményem az hogy EGYÉL SOK SAJTOT!
Mivel az emberek általában utálnak éjjel dolgozni, főleg hétvégén éjjel, ezért érdekelne, hogy van-e még esetleg olyan ember, aki szerint kifejezetten jó ez a műszak.
Persze a szombat éjjel 12 óra az más, hiszen akkor sokan bulizni mennének (hasonló a helyzet a péntek éjszakával is), na de vasárnap éjjel? Mindenki otthon alszik, kevés helyen dolgoznak olyankor, ráadásul a meló is nyugisabb.
Szóval mindent összevetve, van még bárki, akinek tetszik az ekkor végzett munka?
Én szeretek éjjel dolgozni.
Olyankor nincs sok gondom az emberekkel, alszanak :D
Kellemes is utazni.
Aztán hajnalban amikor mindenki megy dolgozni én megyek haza alukálni.
Egyébként is délelőtt alvós lennék eredetileg.
Nekem sincs bajom az éjszakai műszakkal, most is 2 között vagyok. A folyamatos éjszaka mondjuk jobb mint az alapbeosztásom, ami 1 nappal 1 éjjel 1 szünet.
A vasárnap olyan átlagos, a péntek/szombatban annyi nem jó, hogy kórházban dolgozom és a sok részeg bulizó jön befelé, hogy elesett a diszkólépcsőn/sokat ivott.
Az is jó, hogy van szabad hétköznapom, nappalom, éjszaka kevesebb a munka, nem kell minden reggel korán munkába mennem..
Hamarosan viszont sima nappali 8 órás leszek, ezek hiányozni fognak.
Én is szerettem, pont azért, mert nyugisabb volt, mint a nappali, délutános. Nem volt főnök, akinek az volt a dolga, ha kell, ha nem, pszichésen padlóra tegye a dolgozókat.
Addig el voltam az éjszakással, amíg meg nem "öregedtem". 40 felett már a hátam közepére sem kívánom...
Na látom azért a legtöbben nem kifejezetten a vasárnap éjszakát tekintették, hanem általában az éjszakai műszakot.
A csapat, akikkel dolgozom, eléggé fiatal, így eddig nem láttam példát arra, hogy valaki csak az "öregsége" miatt utálná az éjszakás műszakot, bár ők általában véve ezt a munkát utálják. Kíváncsi leszek azért, hogy 40 felett (mint a kedves utolsó) mit gondolok majd a dologról, most, fiatalon még újdonság, és szívesen csinálom.
Általában véve azért látom, az éjszakás műszakot inkább szeretik, mint utálják.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!