Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lakást pályázni?

Hogyan lehet lakást pályázni?

Figyelt kérdés

3. kerületi lakos vagyok legalábbis oda vagyok bejelentve de nevelőotthonban töltöttem 18 évet. Most 23 éves vagyok és megszeretnék pályázni egy önkormányzati lakást vagy bármit amit lehet.

Jelenleg pályázati célra van 1,7m ft om fél információim vannak csak ezt az összeget akár felújitásra vagy az inkormányzatnak is tudom fizetni. ( nemtudom hogy mik az elvárások) ennyivel tudok inditani.

Ha valaki tudna nekem több információt irni itt vagy email ben azt nagyon megköszönném.

kezdésnek pár kérdés, hogy ha 3. kerületbe vagyok bejelentve akkor 3. kerületi lakásokra pályázhatok ?

Mikre lesz szükségem hogy egy pályázatot el tudjak kezdeni?

3.kerületi Önkormányzathoz mennyek be személyesen és ott tudom elkezdeni?

Átlagosan ha be van adva egy pályázat mennyi idő mire kiderül hogy sikeres vagy elutasitott?

Általában mik szoktak lenni a lakás követelmények (azon kivül hogy a számlák rendesen legyenek fizetve) egy sikeres pályázat után?

Előre is köszönöm szépen !

2012. máj. 27. 16:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!