Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A depacco nem fizet? Lent...

A depacco nem fizet? Lent nekem mi a gondom

Figyelt kérdés
Össze jött a 4500 euróm és nem tudom kivenni :@ , hogy kell ki venni , a payaut -ra ha kattintok akkor azt írja hogy nem értem el a ki fizetési limitet. :@ szét idegel!!!! sos
2009. jún. 29. 15:59
 1/10 anonim válasza:
Szia. Én úgy olvastam, hogy csak 5000€ után van kifizetés.
2009. jún. 29. 16:14
 2/10 anonim válasza:
5000 euro?Mennyi idő alatt gyüjtötted össze? Több mint egymilla? Kíváncsi vok, fizet e.
2009. jún. 29. 16:31
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 30. 07:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Esetleg összejött már azóta az 5000? Ki tudtad venni?
2009. aug. 2. 17:00
 5/10 anonim válasza:
100%

üdv mindenkinek!

én már 8000-túl járok, nem fizet!

mindig azt írja ki hogy nem értem el a min . kifizetést.

Levelet is írtam nekik, hogy mi a helyzet, de még válasz nem érkezett.

Ha valaki tud valamit hogy estleg más feltételt is kell teljesíteni,vagy ilyesmi, pl. pontról is ír, de azt nem tuidom hgogy azt is kell gyüjteni.

Rossz véleményt nem írnak róla,lehet hogy én leszek az első aki 5-6 nyelven megszórom az internetet,VIGYÁZAT CSALÁS !!!! gogyusz

2009. aug. 12. 09:01
 6/10 anonim válasza:
100%

Üdv Mindenkinek!

Ahogy látom nem vagyok egyedül a problémámmal. Már nekem is bőven meghaladta az 5000 eurót, de semmi. Sőt mai nappal fel is függesztették a fiókomat általam nem ismert okból és innentől kezdve se előre se hátra. Eddig egyetlen egy fórumon olvastam, hogy talán a prémium tagoknak fizet, de az sem teljesen biztos és persze az úgy már rizikósabb, mert ugye nem kevés pénzbe kerül a prémium számla és egyáltalán nem biztos, hogy akkor lesz e kifizetés.

Hálistennek úgy tűnik, hogy különösebb mínuszom nincs a hónapokon át tartó kattingatásból, gazdagabb lettem egy negatív tapasztalattal és talán egyszer csoda történik :)))

2009. aug. 25. 21:22
 7/10 anonim válasza:
100 embernek kell aládregiznie
2009. aug. 30. 07:25
 8/10 anonim válasza:

Valakinek összejött már a 100 aktív "munkatárs" ?

Ezek után fizetett a depacco ?

Ha igen akkor megírhatná !

2010. dec. 2. 20:42
 9/10 anonim válasza:
Hát igen, nekem is csak a 100 munkatárs hiányzik!
2012. jan. 6. 01:42
 10/10 anonim válasza:
És ha beregisztrálnék 100 szor? alá a fő accomra? akkor mit dobb? csak kifizetné nem?
2012. febr. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!