A depacco nem fizet? Lent nekem mi a gondom
üdv mindenkinek!
én már 8000-túl járok, nem fizet!
mindig azt írja ki hogy nem értem el a min . kifizetést.
Levelet is írtam nekik, hogy mi a helyzet, de még válasz nem érkezett.
Ha valaki tud valamit hogy estleg más feltételt is kell teljesíteni,vagy ilyesmi, pl. pontról is ír, de azt nem tuidom hgogy azt is kell gyüjteni.
Rossz véleményt nem írnak róla,lehet hogy én leszek az első aki 5-6 nyelven megszórom az internetet,VIGYÁZAT CSALÁS !!!! gogyusz
Üdv Mindenkinek!
Ahogy látom nem vagyok egyedül a problémámmal. Már nekem is bőven meghaladta az 5000 eurót, de semmi. Sőt mai nappal fel is függesztették a fiókomat általam nem ismert okból és innentől kezdve se előre se hátra. Eddig egyetlen egy fórumon olvastam, hogy talán a prémium tagoknak fizet, de az sem teljesen biztos és persze az úgy már rizikósabb, mert ugye nem kevés pénzbe kerül a prémium számla és egyáltalán nem biztos, hogy akkor lesz e kifizetés.
Hálistennek úgy tűnik, hogy különösebb mínuszom nincs a hónapokon át tartó kattingatásból, gazdagabb lettem egy negatív tapasztalattal és talán egyszer csoda történik :)))
Valakinek összejött már a 100 aktív "munkatárs" ?
Ezek után fizetett a depacco ?
Ha igen akkor megírhatná !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!