Lehet ebből gondom? Pl. Feltörhetik a bankszámlámat, vagy valami?
Figyelt kérdés
Egy idegen ember megkeresett e-mailben, hogy megvenné tőlem az accountomat az egyik aukciós weboldalon, ahová bankszámlaszám is kellett a regisztrációhoz. Az accountot már nem használom, és elvileg fizetne érte az illető, hogy ő használhassa, szóval odaadnám neki, de nem tudom, nem tudna-e a bankszámlaszámommal visszaélni? Az összes többi személyes adatot ki lehet törölni vagy megváltoztatni, csak a számlaszám maradna beírva.2012. máj. 26. 11:36
1/10 anonim válasza:
vissza élhet vele, ne ad oda nkei, inkább töröld az accot... gondolkodj, miért fizetne azért hogy más accját használja, miért nem regisztrál maga is?
2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta, neki nincs saját bankszámlaszáma, ezért nem tud regisztrálni. Hogyan élhet vissza vele?
2012. máj. 26. 11:57
3/10 anonim válasza:
Egy bankszámlaszámmal semmit nem tud kezdeni.
4/10 anonim válasza:
Aukciós oldalról van szó, aki el akar adni valamit, annak nyilván jobb esélye van egy jó magas százalékos accounttal, mint nyitni egy újat és nulláról indulni. Bankszámlaszámmal önmagában nem tud mit kezdeni senki, azt bárkinek meg kell adnod, akitől pénzt vársz, mégse tud senki kirabolni, nem? Viszont hogy fizetne ki téged, ha nincs saját bankszámlaszáma?
5/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja, csekken. De akkor most melyikőtöknek van igaza, meg merjem csinálni vagy ne?
2012. máj. 26. 12:42
6/10 anonim válasza:
Én biztosan nem adnám oda, csináltasson bankszámlát, nem nagy dolog az.
7/10 anonim válasza:
a te számláddal menne az aukció ergo ha ő nem fizet akor tőled vonnák le a pénzt... nem fogja megváltoztatni se a neved se semmit, max a postázási cimet, azt szépen felszívódik..... hát így verhet át
8/10 A kérdező kommentje:
Ki vonja le a pénzt, ha nem fizet? Ilyet még nem is hallottam. Fizetési felszólításról hallottam, meg negatív értékelésről, de csak úgy szó nélkül levonhat az oldal pénzt a számlámról?
2012. máj. 26. 15:53
9/10 anonim válasza:
Nézd, ha elad néhány cuccot, de nem fizeti be a jutalékot, akkor azt Tőled fogja kövelttelni a Vatera. Ha nem fizeted ki (miért is tennéd, ha nem Te adtad el), akkor a behajtócég is Téged fog megkeresni, fizuból letiltani stb. A másik negatívum, hogy esetleg elad valamit papíron, de a pénz beérkezése után nem küldi a terméket, a vevő feljelentést tesz, megintcsak Neked van belőle bajod. Azt hiszem nem is szabályos eladni az accountot, de ennek utána kéne olvasni az adott oldalon. Nekem ez sántít, inkább nem akarnék felesleges kalamajkát okozni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már elhajtottam az illetőt a fenébe azzal, hogy még kell nekem az accountom.
2012. máj. 29. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!