Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki ismeri a ClixSense...

Van aki ismeri a ClixSense nevű oldalt?

Figyelt kérdés

Ez egy egyszerű pénzszerzési lehetőség! Ha csatlakozni szeretnétek én csak egy nevet és egy email címet kérek!

Ez kb. 1 hétig nekem kedvez kivéve ha Ti is meghívtok embereket és ezáltal a Ti "vállalkozásotok" is beindul!

Ha van kérdésetek nyugodtan!

2012. máj. 25. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Fönnvagyok rajta, de nem jön be, Standardként mondjuk az összes ilyen oldal nem ér valami sokat.. Egyik ismerősöm miatt elmentem benne 1$-ig, hogy kapjon utána pénzt, de abba hagytam, mire a kifizetési limitet elérném megöregednék:) Jobb üzleti lehetőséget találtam, mint a PTC biznisz, ha érdekel írj:)
2012. jún. 10. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennél van sokkal hatékonyabb pénzkeresési módszer, ami nem csak annyiból áll, hogy reklámokat kell nézned fillérekért. Ha érdekel, írj!
2012. okt. 1. 16:39
 3/3 anonim válasza:

Nagy hátránya ennek az oldalnak, hogy nem lehet referralokat bérelni. Nos Neobux-on lehet , ami igencsak megkönnyíti az ember dolgát :)

[link]

Igyekeztem mindent leírni róla.

2012. okt. 17. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!