Szerintetek átverés?
Figyelt kérdés
Ezt a linket küldték e-mailomra mellé kísérőszöveg napi 20.000 Ft fizetésről, vacsorapartner munka, "társalogni" kell stb.
Fiatal vagyok, de már nagyon régóta munkanélküli és teljesen el vagyok keseredve, lehet ezért is nem látok át a szitán....
2012. máj. 23. 11:39
2/9 anonim válasza:
Ne legyél buta: a pasi állítólag fiatal, magas, jóképű és gazdag; hol van szüksége fizetett, szexmentes hostessre?! Bemegy egy bárba, megpörgeti a BMW-kulcsát és tizesével térdelnek elé a csajok. Ez egy strici, aki kétségbeesett és/vagy buta lányokat keres, akik kônnyedén rávehetőek a prostitúcióra.
3/9 Smartguy86 válasza:
Jó esetben csak szexmunka és ott lehet hagyni. De az is lehet, hogy az első találkozó után (kölcsönös szimpátia) többet nem látnának a rokonaid...
4/9 anonim válasza:
Elég egyértelmű. A pasinak derogál igazi hivatásoshoz fordulni, ezért inkább fizet egy kicsit többet, hogy ne kelljen együtt élnie a tudattal, hogy fizet a csajoknak.
Bár az is lehet, hogy valami más van a dolog mögött. Három éve én is belefutottam ebbe az oldalba, a pasi akkor is 28 éves volt :)
A lényeg, hagyd a francba :)
5/9 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm, remélem egyszer valami tisztességes munkát is felajánlanak
2012. máj. 23. 12:26
6/9 anonim válasza:
ó, rengeteg tisztességes munka van. Vagy másnem ott a lehetőség, hogy vállalkozz! Ma már mindenki megteremtheti magának a munkahelyet.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsót nem értem...
2012. máj. 23. 12:33
9/9 anonim válasza:
Ha emögött valóban 1 férfi áll csak (ami szerintem kizárt), akkor annak komoly pszichológiai problémái vannak.
De itt inkább a fehérneműs képek összegyűjtéséről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!