Vettem valamit, elküldtem a pénzt a számlaszámára, de Ő nem jelentkezik és nem jön a csomag mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
OTP-s számlaszámot adott!!!2012. máj. 22. 19:16
1/9 Strigi válasza:
Ha Vaterán v. hasonló oldalon vetted, őket keresd meg. Ők igazolni tudják az adásvételt, te igazolni tudod a fizetést, így a másik fél a szerződési kötelezettségeinek eleget kell tegyen. Nem fog az eladó bíróságra menni ilyen helyzetben, inkább odaadja, vagy bőségesen visszafizeti a pénzt.
2/9 anonim válasza:
Írj neki egy mailt / sms-t, hogyha azonnal nem jelentkezik akkor mész a rendőrségre holnap reggel.
Foglalkozik vele a jard, mivel megvan a számlaszám kb. 10 perc "nyomozás" előszedni a "bűnözőt" és remekül mutat a statisztikában a megoldott ügy!
3/9 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy nem tudnak így át...ni engem, igaz???Amúgy nem Vatera meg ilyesmi csak simám megbeszéltem vele, de nem ismerem.
2012. máj. 23. 07:25
4/9 anonim válasza:
És van arról valami, hogy te megbeszélted vele vagy csak úgy szóban történt? Mert akkor nem sok mindent tudnak csinálni, még ha van utalási bizonylatod akkor sem. Vaterán, teszveszen azért "jobb" az ilyen, mert ott megvan, hogy te kitől vetted, megvan, hogy utaltál és nem küldte a cuccot (legalábbis fel kéne neki mutatnia egy feladási bizonylatot). Bár ebben az esetben is csak akkor tudsz mit tenni, ha ajánlott levélben kérted, azt fizetted, mert a simát a posta sem tudja kimutatni. Ha csomag volt, annak az útját is ki tudja mutatni a posta.
5/9 A kérdező kommentje:
Freemail-on beszéltem az illetővel!
Előre el kellene neki küldenem a pénzt a számlaszámára amit meg adott és Ő utána küldi az én csomagomat.Sajnos tudom, hogy ez így szokott menni mer nagyon sokat vásároltam így és nem volt baj, de ez az illető elég furcsa nekem.Ha nem küldi el a csomagomat, de megvan az OTP bankszámlaszáma, akkor tudok mit kezdeni a pénzemért?
2012. máj. 23. 18:13
6/9 anonim válasza:
Most elutaltad már a pénzt vagy még nem? Ha még nem, akkor próbáld meg utánvéttel kérni, neked ugyan drágább a posta, de csak akkor kell fizetned, ha a postás odaadja a csomagot.
7/9 anonim válasza:
És? Az utánvétnél meg találsz egy féltéglát...
8/9 A kérdező kommentje:
még mindig NEM kaptam választ a KÉRDÉSEMRE...
2012. máj. 23. 20:30
9/9 anonim válasza:
Menj el a rendőrségre és ott megmondják mit tehetsz. Neked is sok eszed van, hogy itt kérdezed. Kicsit értelmetlen volt a megfogalmazás is olvass már utána....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!