LOLoszto kérdése:
14 évesen hogy tudnék sok (600 ezer) FT-t kb egy év alatt összedobni? (törvényesen természetesen)
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 15:17
11/25 A kérdező kommentje:
jó mondjuk én elég nagy játékos is vagyok és azért az nem tett jót a gépnek amikor 1 minecraft szerver 2 minecraft és egy battlefield3 ment rajta..... és azért most akarok egy NAGGYO nerős gépet am nem csak honlap progolásra kell mert játékot id megakarok tanulni meg elég sok mindenre
2012. máj. 22. 15:50
12/25 A kérdező kommentje:
jó megnéztem csak 450 ezer az "Asus - republic of gamers" :D
2012. máj. 22. 15:51
13/25 anonim válasza:
És ezt mindenképp Laptopon akarod megvalósítani?
14/25 A kérdező kommentje:
igen mert az lehet vinni :D azaz könnyeb mint asztalit
2012. máj. 22. 15:53
15/25 anonim válasza:
Laptop nem épp szervergépnek való, ha mindenképp szerver lesz akkor asztali.
16/25 A kérdező kommentje:
csak hamachis :D am azt majd bérlek de most nem az a téma :D
2012. máj. 22. 15:54
17/25 anonim válasza:
Ok, akkor a kérdésre válaszolva:
SEHOGY
18/25 anonim válasza:
ilyen idiótaságra remélhetőleg nem is kapsz egy forintot se...
19/25 anonim válasza:
Miért nem tudsz programozni a mostani számítógépeden? Ha tudod használni ezt az oldalt, akkor bőven elég a géped programozáshoz is.
20/25 anonim válasza:
Ki van zárva hogy 14 évesen te úgy tudsz programozni hogy maximálisan ki tudja használni egy 600e ft os gépet.
Ha igen akkor meg béna vagy hogy nem tudod közép kategóriás gépre optimalizálni a programodat...
De ahogy már mondták mások is: SEHOGY!
amúgy ha ekkora profi vagy miért nem vállalsz munkát, és 1 melóból árából meglenne a géped ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!